Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya Ekranlara Dönüyor

İlgili Postlar

Hazal Kaya Ekranlara Dönüyor

Son olarak Bizim Hikaye dizisinde oynadığı Filiz karakteri ile ekranlarda izlediğimiz Hazal Kaya ekranlara dönüyor. 2019 yılında uzun süredir aşk yaşadığı Ali Atay ile evlenmesinin ardından oğlu Fikret Ali’yi kucağına alan Hazal Kaya bir süre setlere ara vermişti.

Hazal Kaya Kimdir?

Hazal Kaya Menajerimi Ara Dizisinde

Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan ve bir süredir ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Hazal Kaya Menajerimi Ara dizisi ile ekranlara dönüyor. Hazal Kaya Menajerimi Ara dizisinin 8. bölümüne konuk oyuncu olarak katılıyor. Dizinin 8. bölümünden ilk kareler yayınlandı.

hazal-kaya

Her bölüm farklı ünlüleri konuk eden Menajerimi Ara dizisi 8. bölümüne Hazal Kaya ve Burçin Terzioğlu’nu konuk ediyor. Doğum sonrası Benden Ne Olur filmi ile setlere dönen Hazal Kaya’yı sevenleri doğum sonrası ilk kez Menajerimi Ara dizisi ile ekranlarda seyredecekler.

Burçin Terzioğlu Kimdir?

Burçin Terzioğlu, Umut Duygu İle Aşk Mı Yaşıyor?

burcin-terzioglu

Hazal Kaya’nın Yeni İmajına Takipçileri Bayıldı

Oyuncu Olmak İsteyen Kilosuna Dikkat Edecek

Geçtiğimiz günlerde Hazal Kaya bir dergiye verdiği bir röportajda “Kilolu kadın oyunculara başrol verilmiyor” demişti. Demet Akbağ’dan Hazal Kaya’nın bu sözlerine yanıt geldi. Demet Akbağ Hazal Kaya’nın sözlerine karşılık;

“Karakterin kilolu oyuncu olması gerekiyorsa yana yakıla belki de kilolu oyuncu aranıyordur. Söz konusu olan standart dizilerimizse güzel kızımız, yakışıklı erkeğimiz… Ekranında insanın bedenine, kilosuna birkaç kilo daha kattığını düşünürsek olabilir. Kendimden biliyorum beni normal hayatımda sokakta her gören ‘Ekrandakinden daha zayıfsınız’ diyor. Buradan anlıyorum ki ekran bizi biraz daha şişman gösteriyor. Hazal’ın söylediği herhalde bu sebepten olsa ki genç kız rolleri içindir. Genç kız rollerinde biraz daha zayıf olmak avantajlıdır, doğrudur. Biraz da oyunculukta kariyer yapmak isteyen birisi kilosuna dikkat edecek” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler