Ana SayfaÜnlülerAslı Enver 'in Pişmanlığı

İlgili Postlar

Aslı Enver ‘in Pişmanlığı

Son olarak sevilen dizi Babil ile ekranlarda izlediğimiz Aslı Enver, Youtube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk oldu. Oyuncu hakkında merak edilenleri yanıtladı.

Aslı Enver Kimdir?

Bazen Parmaklarımı Kırmak İstiyorum

Youtube’da yayınlanan İbrahim Selim ile Bu Gece  programına konuk olan Aslı Enver fazla neşeli olduğunda arkadaş çevresine mesaj attığını ve sonrasında attığı mesajlardan pişmanlık duyduğunu şu cümlelerle dile getirdi;

“Bazen parmaklarımı kırmak istiyorum. Bu yüzden sosyal medyayla mesafeli durmaya çalışıyorum. Her şeyi herkese anlatıyorum.”

Kendisine sorulan soruları yanıtlayan güzel oyuncu “Duygusal bağın olan en saçma şey ne?” sorusuna; “Arabam. O kadar çok seviyorum ki onu. Hep bir yerlere gittik geldik. Anılarım var.” diyerek yanıt verdi.

Aslı Enver; Hoşuma Gidiyor

Daha önce disleksi hastası olduğunu açıklayan Enver bu hastalığı ile ilgili bir anısını anlattı.

Kardeşimi okula yazdırıyorduk. Girdiğimiz odada İstanbul Hatırası yazan bir poster var. Ne alaka dedim. Meğer İstanbul haritasıymış. İlkokulu İngiltere’de okudum. Sınavlarda 45 dakika fazla zaman veriyorlardı. Okul zorluklarla bitti. Pera Güzel Sanatlar’a başladım. Güzel bir yöntem buldum. Birine “Ne yazıyordu orda?” deyip okutturup ezberliyordum. Bunu setlerde hala yapıyorum. Okuyamıyorsun ama ezber yeteneğin gelişiyor.

Aslı Enver popçu Murat Boz ile 4 yıl süren bir birliktelik yaşamıştı. Murat Boz’dan ayrılmasının ardından Kerem Tunceri ile adı anılan Enver’in ilişkisi başlamadan bitmişti. Kerem Tunceri’nin sosyal medyadan yazışmaları ifşa olmuş ve Aslı Enver Kerem Tunceri’yi reddetmişti.

Kerem Tunceri bu olayların ardından verdiği bir röportajda şu ifadeleri kullanmıştı;

“Aslı Hanım ile arkadaşlarımız vesilesiyle daha önce tanıştırılmıştık ve evet, pandemi sürecinde iletişimdeydik. Her şeyden önce güzel bir arkadaşlığımız oluştu. Bunun duyulmasının hemen arkasından ciddi bir saldırıya maruz kaldım. Bu durumun içine Aslı Hanım’ın adının da dahil edilmesi beni en çok üzen şey oldu.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler