Ana SayfaÜnlüler"Seda Sayan 'dan Öğrendim; 'Hiç Bir Zaman Hayallerinden Vazgeçmemek'."

İlgili Postlar

“Seda Sayan ‘dan Öğrendim; ‘Hiç Bir Zaman Hayallerinden Vazgeçmemek’.”

‘O Ses Türkiye’de’ sesini duyurarak kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Halil Polat sorularımızı yanıtladı. Halil Polat, Prodüktörlüğünü usta sanatçı Seda Sayan‘ın yaptığı son single çalışması ‘Vuramam Sana’ ve gelecekle ilgili sorularımıza çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Detaylar…

Halil Polat ‘tan Tüm Sevgililere Özel Şarkı

“Seda Sayandan Öğrendim; ‘Hiç Bir Zaman Hayallerinden Vazgeçmemek’.”

Tam bir Müslüm Gürses hayranı olduğunu belirten Polat, ‘Sezen Aksu, Yıldız Tilbe, Cem Adrian ve Ebru Gündeş‘i dinlediğini söyledi. 10 yıllık kariyer planlaması nedeniyle evlenmeyi düşünmediğini anlatan Halil Polat, evlenmeden baba olamayacağını dile getirdi…Çarpıcı röportajın satır başları;

  • Eğitim hayatınız, nerelisiniz kısaca sizi tanıyabilir miyiz?

“Atatürk Üniversitesi İktisadi İdari bilimler fakültesi iktisat bölümü mezunuyum. Üç çocuklu bir ailenin en büyüğüyüm. Bir erkek ve bir kız kardeşim var. Aslen Kilisliyim. Ama ailem Gaziantep’te yaşıyor. Fakat Kilis’le hiçbir zaman bağımızı koparmadık.”

  • O ses Türkiye yarışmasında sizi tanıdık… Yarışmaya nasıl katıldınız.. Ve o günden bugünlere hayatınızda neler değişti?

“Evet beni ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında tanıdınız ama ben daha öncesinde de başka yarışmalara da katıldım. Çevremdeki dostlarım arkadaşlarım sesimin güzelliğini ve bana güvendikleri için sesimi gösterebilmek adına beni teşvik ettikleri için bu platformlarda yer aldım. Ama O Ses Türkiye benim için dönüm noktası oldu. Hayatımda da birçok şey değişti. O günden bugüne üç single çıkardım.”

  • Üç şarkınızla müzikseverlerin önüne çıktınız… Hayallerinize kavuştunuz mu?

“Üç şarkımla müzikseverlerin önüne çıkmadan önce 2 yıl Seda Sayan’a vokalistlik yaptım. Hayallerime kavuşabilmek için sağlam adımlar atmaya çalışıyorum.”

  • Seda Sayan Prodüktörlüğünüzü yaptı… Size karşı kuralları ve tavsiyeler var mıdır?

“Seda Sayan prodüktörlüğümü yaptı evet ama Seda Sayan kurallar ve tavsiyelerde bulunmasından ziyade çalışkanlığıyla ve disipliniyle zaten iyi bir örnek.”

  • Seda Sayan’ın size öğrettiği en büyük ders nedir?

Seda Sayan’dan alabileceğim en büyük ders çalışmak, yorulmamak ve hayallerinden vazgeçmemek.”

“Göz Önünde Olmayı Seviyorum…Şöfret Beni Etkilemez..”

  • Kariyerinizde istediğiniz noktaya ulaşabildiniz mi? Daha ne gibi hedefleriniz var?

“Kariyer planlamamı yaptım, istediğim noktaya ulaşabilmek için kademe kademe ilerliyorum. Ülkemizin içinde bulunduğu şartlar malum. Ama biz yine çalışmaya üretmeye devam ediyoruz. Hedeflerimden en önemlisi şu an hazırladığım maxi single albümüm ve geniş repertuarı ile sahneye hazırlanmak.”

  • Şöhrete kavuştukça özel hayat yaşanılmaması sizi üzer mi?

“Ben zaten karakter olarak göz önünde yaşamayı sevmeyen biri olduğum için şöhretle özel yaşantımı ayırabilecek kapasitedeyim o yüzden beni etkileyeceğini ve üzeceğini düşünmüyorum.”

“Müslüm Gürses Hayranıyım”

  • Bu camianın içinde olmak sizi korkutuyor mu?

“Bu camiaya yabancı değilim, insan ruhunu temiz tuttuğu müddetçe hiçbir şeyden korkmamalı.”

  • Siz en çok kimi dinler siniz… İdolüm dediğiniz isim kimdir?”

“Ürettikleri için Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe hayranıyım. Müzik zevkimi belirli bir kalıba sokmuyorum, kulağıma hoş gelen her türlü müziği ve yorumu dinlerim. Cengiz Özkan, Cem Adrian, Ebru Gündeş ve daha bir çok kıymetli isim var sayamadığım. Bir de yorumcu kimliğiyle büyük saygı duyduğum Müslüm Gürses hayranıyım.”

  • Kendi hayatınızda değiştirmek istediğiniz beğenmediğiniz bir yönünüz var mı…takıntılarınız var mıdır…?

‘Yaşadığım her anın bana verilmiş bir hediye olduğunu düşündüğüm için kendimle barışık biriyim, o yüzden değiştirmek istediğim ve takıntı haline getirdiğim bir tarafım ve huyum yok.”

  • Karşı cinste en çok neye dikkat edersiniz…

“Karşı cinste beni cezbeden dürüstlük ve samimiyettir. Çünkü dürüstlüğün ve samimiyetin açamayacağı hiçbir kapı yoktur.”

“İkizler Burcuyum Sevdimmi Sırtımda Taşırım”

  • Halil Polat aşkı nasıl yaşar?

“Ben İkizler burcuyum, ikizler severse tam sever. Eğer bir ikizlerin gönlüne girdiyseniz o sizi hem gönlünde hem de sırtında taşır…”

“10 Yıl Evlenmeyi Düşünmüyorum”

  • Evlilik ve şöhretin paralel yürütmek zordur… Sizde öyle düşünüyor musunuz?

“Kariyer planlama da en az 10 yıl evlilik gözükmediği için bu soruya da cevaplamasam…”

“Evlenmeden Baba Olmam!”

  • İleride baba olmayı düşünürmüsünüz… Evlenmeden baba olmayı düşünürmüsünüz taşıyıcı anne v.s ister misiniz?

“En az 10 yıl evliliği düşünmeyen bir adama baba olmayı düşünüyor musun sorusu bence çok erken. Evlenmeden baba olmayı düşünüyor musun sorusuna ise cevabım evlenmeden asla baba olmam.” dedi…

Halil Polat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler