Ana SayfaDedikoduEstetikleri Şeyma Subaşı'na Pahalıya Patladı!

İlgili Postlar

Estetikleri Şeyma Subaşı’na Pahalıya Patladı!

Estetikleri Şeyma Subaşı’na pahalıya patladı. Geçtiğimiz haftalarda burnundan ve poposundan estetik operasyon geçiren Şeyma Subaşı, hastanelik oldu. İddiaya göre ameliyat sonrası burnu düşen Subaşı’nın zor günler geçirdiği öğrenildi.

Şeyma Subaşı: Erkek Arkadaşımın Malıyım

Bir süredir Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, sevgilisinin kendisine aldığı hediye ile adından söz ettirdi. Subaşı, bu kez verdiği pozla değil, sweatshirt’ündeki yazıyla dikkat çekti. Subaşı’nın kıyafetindeki “Erkek arkadaşımın malıyım” yazısı sosyal medyada tartışma yarattı.

Subaşı’nın giysisinin üzerinde, “Evet, ben şımarık bir kız arkadaşım ama senin değil. Ben korkunç derecede harika olan erkek arkadaşımın malıyım. Biraz çılgın ve bazen beni korkutuyor ama kendisi tatlılığın ve savaşçılığın mükemmel bir karışımı. Onu seviyorum ve o benim bütün dünyam. Benimle uğraşırsan, onun içindeki canavar uyanır ve cesedini asla bulamazlar” yazıyor.

Şeyma Subaşı Yeniden Estetik Yaptırdı

Mısırlı milyarder sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile birlikte Miami’de tatil yapan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz haftalarda burnundan ve poposundan estetik operasyon geçirmişti. Ancak ne yazık ki operasyonlar Subaşı’nın sağlığını olumsuz etkiledi.

Estetikleri Şeyma Subaşı’na Pahalıya Patladı!

Operasyonlar sonrası uzunca bir süredir de sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaşım yapmayan Şeyma Subaşı‘nın burnunun düştüğü ortaya çıktı. Burnunun eskisinden daha da kötü bir duruma düştüğü öğrenilen Şeyma Subaşı, yaşadığı zor günler sonrası hastaneye kaldırıldı.

Dünyanın en ünlü doktorlarından birine popo estetiği de yaptıran Subaşı, bu ameliyat sonunda da ayağa kalkmakta zorluk yaşadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler