Ana SayfaDedikoduBeyazıt Öztürk'ten Sevenlerini Heyecanlandıran Paylaşım

İlgili Postlar

Beyazıt Öztürk’ten Sevenlerini Heyecanlandıran Paylaşım

Beyazıt Öztürk’ten sevenlerini heyecanlandıran paylaşım geldi! Ünlü showmenin yeni paylaşımı “Beyaz Show yeniden başlayacak mı?” sorunu akıllara düşürdü. İşte detaylar;

O Ses Türkiye ve YouTube Kanalıyla Sevenleriyle Buluşmaya Devam Etti

Bir nesil onu her ne kadar Beyaz Show’la tanısa da aslında Beyazıt Öztürk 90’ların sevilen şarkıcılarından biriydi. “Gemilerde Talim Var” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan Öztürk, programını sonlandırmasının ardından O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olarak ekran karşısına geçti. Bu dönemde bir yandan da yeni bir formatla YouTube kanalı açan Öztürk’ün bu programı da çok beğenilmişti.

Beyazıt Öztürk’ten Yeni Programı Hakkında Açıklama

Öztürk daha önce yeni bir şov programı üzerinde çalıştıklarını belirterek, “İbrahim Büyükak’la yine şov tarzında bir program olacak” demişti. Geçtiğimiz gün kameralara yakalanan Beyazıt Öztürk karantina dönemini herkes gibi evinde geçirdiğini anlatarak “Ben de evde yemek, ekmek yapanlardanım. Çok güzel yaprak sarmayı öğrendim. Yeteneklerimizi keşfetme anlamında etkili bir dönem oldu. İnsanlar mizah izleyip, kafa dağıtmak istiyor. Bununla ilgili çalışıyoruz” dedi.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

Beyazıt Öztürk’ten Sevenlerini Heyecanlandıran Paylaşım

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk sosyal medya hesabından yaptığı set paylaşımlarla hayranlarını heyecanlandırdı. Beyaz Show’la ekranlarda efsane haline gelen ünlü şovmenin yeni projesi ise merak konusu oldu.

Televizyonlarda 22 yıl boyunca Beyaz Show’u sunan Beyazıt Öztürk, geçtiğimiz yıllarda programına ara vermişti. Daha sonra ise O Ses Türkiye’de de jüri üyeliği yapan Öztürk, bu yıl ise ekranlardan uzak kaldı.

Geçtiğimiz aylarda ise Beyazıt Öztürk’ün TV8 yada Exxen platformu için Beyaz Show’u yeniden çekeceği iddia edilmişti.

Beyazıt Öztürk’ün sosyal medya paylaşımları sevenlerini heyecanlandırdı. Intagram hesabından setten fotoğraflar paylaşan ünlü şovmen, “Set. Harika ekibe çok teşekkürler” diye yazdı. Bu paylaşım sonrasında ise Beyaz’ın yeni projesi hayranlarını meraklandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler