Ana SayfaÜnlülerSeçkin Piriler Ve Kıvılcım Ural Arasındaki Savaş Nasıl Bitti..

İlgili Postlar

Seçkin Piriler Ve Kıvılcım Ural Arasındaki Savaş Nasıl Bitti..

Duman grubunun ünlü solisti Kaan Tangöze’nin yeni eşi Kıvılcım Ural ile eski eşi Seçkin Piriler arasında yıllardır devam eden kan gövdeyi götüren cinstan düşmanlık sonunda mutlu sonra erdi. Ünlü ikili arasındaki dava nasıl geri çekildi? Tüm Detaylar Haberimizde..

Kıvılcım Ural ve Seçkin Piriler Savaşı

Seçkin Piriler ve Kıvılcım Ural Arasındaki Savaş Nasıl Bitti..

Başarılı şarkıcı Kaan Tangöze,iki yıl önce Kıvılcım Ural ile evlenmiş ve bu sürec bayağı sancılı geçmişti.

Kıvılcım Ural Kimdir?

Kaan Tangöze’nin eski eşi ve çocuklarının annesi olan Seçkin Piriler, yeni eş Kıvılcım Ural hakkında hakaret davası açarak kavgayı daha da kızıştırmıştı. Hakaret davasının açmasına neden olan mesaj ise Kıvılcım Ural’ın;

“Bana bak eski kaşar, anlayacağın dilden yazayım! Tepemin tasını attırdın. 7 yaşındaki çocuğu evden kovmak ne vicdansız k…e! Annelik bile yapacak kapasite yok mu sende pislik? O çocuğa annelik yap yoksa mumla ararsın o çocuğunu” kelimeleriyle olduğu iddia edilmiş ve Seçkin Piriler soluğu İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nda almıştı.

Seçkin Piriler Kimdir?

Seçkin Piriler, yeni eş Kıvılcım Ural ile ilgili görsel sonucu

Kıvılcım Ural’ın Olay Yaratan Kaan Tangöze Açıklaması!

Kıvılcım Ural: “Sular Duruldu.. Olması Gereken Buydu!…”

Savcılık bu başvuru üzerine Kıvılcım Ural hakkında ‘hakaret’ suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılmıştıki bugün sürpriz bir gelişme oluverdi..

Kaan Tangöze Kimdir?

Ünlü ikili kendi aralarında ateşkes yaptı ve açılan dava geri çekildi. Kaan Tangöze’nin eşi Kıvılcım Ural, “Seçkin Piriler ile ilgili davayı karşılıklı geri çektik. Sular duruldu olması gereken de bu zaten” açıklamasını yaparken sürpriz gelişmeyi aktardı..

 

Seçkin Piriler, yeni eş Kıvılcım Ural ile ilgili görsel sonucu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler