Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerSeçkin Özdemir ve Seren Şirince gençlik projesinde buluştu!

İlgili Postlar

Seçkin Özdemir ve Seren Şirince gençlik projesinde buluştu!

BKM yapımın yeni projesi “Bak Şu Bücüre” adlı film, yeni sezonda sinema severlerle buluşacak. Peki yeni filmde hangi oyuncular yer alacak? Film ile ilgili detaylar…

Seren Şirince Kimdir?

Seçkin Özdemir’in Yeni Projesi…

Son dönemde rol aldığı dizilerde bir türlü istediği başarıyı elde edemeyen ünlü oyuncu Seçkin Özdemir de “Bak Şu Bücüre” adlı filmde yer almakta. Son olarak Tehlikeli Karım isimli dizide rol alan Özdemir, reyting düşüklüğü nedeniyle dizinin erken final yapmasıyla üzülmüştü. Bir süre dinlenen oyuncu bu sinema projesi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Başarılı oyuncu, şansızlıklardan sonra iddialı sinema projesi ile sevenleri ile buluşacak. Filmde “Komiser Gökhan” karakterini canlandıran Seçkin Özdemir de filmde yer almaktan dolayı mutlu olduğunu kaydederek, “Bugüne kadar Türkiye’de çocuk komedisi çok yapıldı ama bu tarzda çocuk macerasına çok rastlamadık. O yüzden seyircilerin filmden farklı bir hava, farklı bir tat olacağını düşünüyorum.”  dedi.

Seçkin Özdemir Kimdir?

Filmin Yönetmeni Umut Kırca Filmi Anlattı…

Çapa Fen Lisesi’nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında basın mensuplarına açıklamada bulunan filmin yönetmeni Umut Kırca, yaklaşık 20 gündür çekimlere devam ettiklerini söyledi. Filmin Yönetmeni Umut Kırca, şunları söyledi…

“Filmin başrolündeki Umut karakterimiz ailesini bulmak için bir yolculuğa çıkıyor ve bir bilgisayar dehası. Bu nokta da benim için ayrı bir önem taşıyor. Eğitimci olduğum için belki de biraz daha gençlerimizi mesleki olarak bilgisayar mühendisliği, bilgi sistemleri, yazılım mühendisliği gibi bölümlere yönlendirmek, bu konuya daha fazla dikkati çekmek istiyoruz.” Kırca, filmde küfür ve şiddet sahnelerinin yer almadığını belirterek, “Herkesin rahatlıkla izleyebileceği, her yaş grubuna hitap edebilen bir film oldu. Sadece çocukların izleyebileceği bir film olarak adlandırmıyorum yaptığımız işi, ailece izleyebilecekleri bir film olarak değerlendiriyorum.” diye konuştu. Filmin başrol oyuncusu Berat Efe Parlar da filmin güzel ve eğlenceli bir yapım olduğunu dile getirerek, “Umut karakterinin bilgisayarla arası çok iyi. Sonra İstanbul’a ailesini bulmak için geliyor. O sırada Özge Abla’sıyla tanışarak, çeşitli olaylara karışıyor.” dedi.

Seren Şirince’de Filmde Yer Alacak…

“Bak Şu Bücüre” adlı filmde güzel oyuncu Seren Şirince’de rol alacak. Oyuncu Seren Şirince de oynadığı karaktere ilişkin “Benim karakterim de kendisini sanata adayan, bunun için çabalayan bir kişiyi temsil ediyor. Bence bu karakter de önemli. Gençleri özellikle sanata daha fazla teşvik etmemiz gerekiyor. Çok tatlı bir film. Biz ekipçe çok mutluyuz. Çekimler heyecanlı ve güzel ilerliyor.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler