Ana SayfaDedikoduŞarkıcı Yeşim Erçetin Enes Batur'a Sitem Etti!

İlgili Postlar

Şarkıcı Yeşim Erçetin Enes Batur’a Sitem Etti!

Geçtiğimiz gün Nişantaşı nda görüntülenen güzel şarkıcı Yeşim Erçetin gazetecilere sosyal medya fenomeni Enes Batur’a sitem etti. 7 yaşındaki kızının Enes Batur gibi konuştuğundan şikayet eden güzel şarkıcı Yeşim Erçetin muhabirler aracılığı ile şikayetini belirtti.

Kızı Enes Batur’a Özeniyor!

Manken ve şarkıcı olan Yeşim Erçetin Nişantaşı’nda Avm’de görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ve sohbet eden şarkıcı Yeşim Erçetin 7 yaşındaki kızının sosyal medya fenomeni Enes Batur’a özenerek erkek gibi konuştuğunu söyleyerek isyan etti. Sosyal Medya Fenomeni Olan Enes Batur’un konuşmalarından rahatsız olan ve kızının etkilenmesinden şikayetçi olan Yeşim Erçetin bir hayli sinirlenmişti.

Enes Batur’un İçerikleri Çalıntı mı?

Enes Batur Yüzünden Kızımın Konuşması Değişti!

Sinirli haliyle dikkat çeken şarkıcı, yedi yaşındaki kızımla, bakıcısının aracılığıyla konuştum. Kızımla konuşurken, Enes Batur’un sesi geliyordu. Enes yüzünden kızımın konuşması değişti. Erkek çocuğu gibi konuşuyor; kanka, ağabey gibi sokak jargonu kullanıyor. Bir anne olarak, Enes Batur, biraz daha üslubunu düzeltirse çok sevineceğim”

 Enes Batur’a Hack Saldırısı Şok Etkisi Yarattı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler