Ana SayfaÜnlülerEnes Batur'un İçerikleri Çalıntı mı?

İlgili Postlar

Enes Batur’un İçerikleri Çalıntı mı?

Youtube Türkiye’nin en fazla takipçi sayısına sahip olan Enes Batur’un içerikleri ile ilgili büyük bir iddia ortaya atıldı.

Enes Batur'un içerikleri

Enes Batur kimdir?

Yaptığı paylaşımların yanı sıra sinema filmleri ile de gündeme gelen fenomen YouTuber, sansasyonel şekilde evlilik haberleriyle de gündeme bomba etkisi ile düşmeyi başarmıştı.

Herkesin şaşkınlıkla takip ettiği Batur’dan, daha sonra “Şu ana kadar evlendiğimize gerçekten inanan arkadaşlar varsa onlardan özür diliyorum” diyerek kafaları karıştıran yeni bir açıklama geldi.

Enes Batur Şaka Yaptım Dedi Takipçilerinden Özür Diledi!

Çalıntı içerikleri ifşa eden JTonYouTube isimli hesap, bir video oluşturarak Enes Batur’un youtube hesabında paylaştığı içeriklerin ünlü YouTuberlar PewDiePie ve MrBeast’ten format çaldığını iddia etti.

JTonYouTube hesabının twitter hesabından paylaştığı videoda Enes Batur’un paylaştığı içerikleri çalarak hazırladığını, videonun paylaşımından sonra da Batur’un gerçekleri gizlemek için videoyu kaldırttığını da ekledi.

Enes Batur’un paylaştığı videoların içeriklerini çalmasına rağmen telif hakkı konusunda da yalan söylediğini iddia eden youtuber, açıklama olarak haklı bir gerekçe de sunmadığını da belirtti.

JTonYouTube hesabının paylaştığı iddialar oldukça güçlü.

İçerik karşılaştırılması yapıldığı zaman bahsi geçen YouTuberların videolarını daha önce paylaşması Batur’un hakkında çıkan iddiaları doğrular nitelikte.Enes Batur'un İçerikleri

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler