Ana SayfaÜnlülerEnes Batur'a Hack Saldırısı Şok Etkisi Yarattı!

İlgili Postlar

Enes Batur’a Hack Saldırısı Şok Etkisi Yarattı!

Youtube paylaşımlarıyla Türkiye’nin en çok takipçisine sahip olan Enes Batur’a hack yoluyla ağır bir mesaj verilmek istendi!

Yayınladığı içeriklerle ve son zamanlarda çektiği sinema filmleri ile çoğunlukla genç yaştaki bireyler olmak üzere her kesimden insanın dikkatini çekerek fenomen haline gelen Enes Batur’a hack saldırısında bulunuldu. Minecraft isimli oyun için çektiği videosunun alt yazıları hacklenen Batur, neye uğradığını şaşırdı.

Enes Batur Kimdir?

Minecraft İndir.

Kısa bir süre önce de Batur’un çalıntı içerik paylaştığına dair iddialarda bulunan JTonYouTube isimli twitter hesabı dikkat çeken paylaşımlarda bulunmuştu. Bu konu ile de gündeme bomba etkisi yaratarak düşen Batur şok üzerine şok yaşıyor.

Enes Batur’un İçerikleri Çalıntı Mı?

Yapılan saldırının ardından ülke dışında da haberlere konu olan fenomen Enes Batur bir kez daha sosyal medyanın gündemine geldi.

Fenomen YouTuber Enes Batur, uzun zaman sonra ilk Minecraft videosunu geçtiğimiz günlerde yayınladı. Videonun ismi, kapak görseli ve içeriği de tartışılmaya başlandı.

Batur’un video içeriklerini kendisi gibi YouTube fenomeni olan PewDiePie’dan çaldığı iddia edilirken, videosunun altyazısı “Ben bir içerik hırsızıyım” gibi ifadeler ile değiştirildi. Bununla birlikte 79 bin gibi şaşırtıcı şekilde dislike alan video epey dikkat çekti.

Enes Batur’un Hacklenen Videosu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler