Ana SayfaÜnlülerŞarkıcı Edis'e 1 milyon TL'lik Haciz Şoku..

İlgili Postlar

Şarkıcı Edis’e 1 milyon TL’lik Haciz Şoku..

Ünlü Şarkıcı Edis’den kötü haber. Bon Prodüksiyon Yapım, ülü şarkıcı Edis hakkında, ona borç verdikleri ve üne kavuşturduğu gerekçesiyle toplam 3 milyon 400 liralık alacağı için 3 ayrı mahkemeye dava açtı. Yapım şirketinin talebi üzerine yargı şarkıcı Edis Görgülü hakkında karar verdi. Detaylar Habermizde..

Edis’ten Ortalığı Kızıştıracak İddia

Şarkıcı Edis’e 1 milyon TL’lik Haciz Şoku..

Üç ayrı mahkemeye dava açan Bon Prodüksiyon Yapım Şirketi 3 milyon 400 bin liralık alacağı için Şarkıcı Edis’i mahkemeye verirken, Edis’in babası Ayhan Görgülü hakkında da dolandırıcılık suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi.

Yapım şirketinin talebi üzerine mahkeme, şarkıcı Edis Görgülü aleyhinde 1 milyon 23 bin liralık ihtiyati haciz kararına vardı.

Edis : “O Artık Yapımcım Değil”

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıyan şarkıcı Edis Yapım şirketi’nin sahibi Bilal Oğuz’un açtığı dava hakkınkai sorulara “Yargı sürecine girildi. O yapımcım değil” ifadeleriyle geçiştirmeye çalıştı.

Edis: “25 Yıldır Köpek Gibi Çalışıyorum.”

Ünlü şarkıcı, onu zamanında ortaya çıkaran ünlü şarkıcı Soner Sarıkabadayı tarafından da vefasızlıkla itham edildi ve kendisiyle davalık olduğu sorulunca da; “Ben aptal biri değilim. Başarılı olan her insanın ticari hayatında böyle kavgalar, tartışmalar olur. İlk değil, son da olmayacak. Ben işimi yaptığım sürece bana hiçbir şey olmaz. 25 senedir bu iş için köpek gibi çalışıyorum. Bir dava ile insanların bu işe ne kadar yatırım yaptığını anlayamazsınız. Beni vefasızlıkla asla suçlayamazlar. Beni bilen biliyor. Yargı süreçleri bittiği zaman, yaşananları sevenlerime belki anlatırım.” ifadelerini kullandı.

Tüm Edis Magazin Haberleri Burada!..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler