Ana SayfaÜnlülerİbrahim Selim’in Bu Haftaki Konuğu Çağla Şıkel oldu!

İlgili Postlar

İbrahim Selim’in Bu Haftaki Konuğu Çağla Şıkel oldu!

Seslendirme sanatçısı ve oyuncu olan İbrahim Selim, Sosyal medyadan yayınladığı videolar, konuklar ile birlikte sohbet niteliğinde içerikler üretmiştir. Youtube’a adımını atan İbrahim Selim’in Bu haftadaki konuğu ise Çağla Şıkel oldu.

Çağla Şıkel Kimdir?

Çağla Şıkel; “Ben Büyüyünce Balerin Olmak İstiyordum”

İbrahim Selim İle Bu Gece Çağla Şıkel

Ünlü oyuncu olan İbrahim Selim, Youtube’da “İbrahim Selim İle Bu Gece” adlı kanal açarak sevenlerini bir hayli etkilemiştir. Açtığı kanalda sohbet niteliğinde konuşmalar gerçekleştiren İbrahim selim her hafta başka başka konuklar getirmiştir. Geçtiğimiz günlerde ise Türk manken, oyuncu ve sunucu olan Çağla Şıkel‘i konuk etmiştir. Güzel gece ile birlikte sosyal medyadan paylaşılan bu içerikte Seyircilerini eğlenceye ve kahkahalara boğmuştur. Güzel geceden sonra İbrahim Selim’in sorularına karşılık çocukluk hayatından bahseden Çağla şıkel hayatından şu şekilde bahsetmiştir; “Ben büyüyünce balerin olmak istiyordum. 5 yaşında karar verdim ve oldum. 17 sene baleye devam ettim sonrasında boy bir anda uzayınca bırakmak zorunda kaldım ve Mankenlik için hazırlanmıştım ardından da sunuculuk ve oyunculuk yaptım” yanıtını vermiştir.

İbrahim Selim Kimdir?

İbrahim Selim’in Bu Haftaki Konuğu Çağla Şıkel oldu!

İbrahim Selim İle Bu Gece Çağla Şıkel

İbrahim Selim’in, Youtube’da “İbrahim Selim İle Bu Gece” yaptığı programda Çağla Şıkel konuk olmuştur. Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarındaki sohbetlere başvurmuştur. Konuk sanatçıları ile her hafta touche’de izleyiciyle buluşan İbrahim Selim, Çağla Şıkel ile bu içerikte Seyircilerini eğlenceye ve kahkahalara boğmuştur. Çağla Şıkel’in hayatı ve gündem ile Konuşan İbrahim Selim‘in sevenleri ve takipçileri sosyal medyadan pozitif yorumlar göndererek yaptığı içeriklerin herkesin görmesini sağlamıştır. Eğlenceli geçen bu sohbetler sosyal medyada en çok izlenenler arasına girmiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler