Ana SayfaÜnlülerSadettin Saran'ı öpen kadın Emina Jahovic mi? Sonunda gerçek ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Sadettin Saran’ı öpen kadın Emina Jahovic mi? Sonunda gerçek ortaya çıktı!

Sadettin Saran’ı öpen kadın Emina Jahovic mi? Sonunda gerçek ortaya çıktı! Ünlü iş adamı Sadettin Saran’ın paylaştığı fotoğraf olay yarattı. Saran’ı yanağından öpen bir kadının olduğu fotoğraf paylaşımı gündemi derinden sarsarken, fotoğraftaki kadının Emina Jahovic olduğu iddiaları ayyuka çıktı. Peki, Sadettin Saran’ın fotoğrafındaki yanağından öpen kadın kim? Yoksa, bu fotoğraf Emina Jahovic ile aşk yaşadığının ilanı mı? Gerçek ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Emina Jahovic’den Eski Eşi Mustafa Sandal İle İlgili Samimi Açıklamalar!

Sadettin Saran’ı yanağından öpen kadın kim?

Bir süredir şarkıcı Mustafa Sandal’ın boşandığı eşi Emina Jahovic ile aşk yaşadığı iddiaları ile gündeme gelen ünlü iş adamı Sadettin Saran, sosyal medya hesabından yaptığı fotoğraf paylaşımı ile kafaları karıştırdı. Saran’ın fotoğrafında, yanağından öpen bir kadın vardı. Ünlü iş adamı bu fotoğrafı “özledim” notu ile paylaşmıştı. Fotoğraftaki kadın, tıpkı Emina Jahovic’e benziyordu.

Emina Jahovic Kimdir?

Sadettin Saran gerçeği açıkladı

Sadettin Saran’ı yanağından öpen kadının Emina Jahovic olduğunun yorumlarının yapılması ile birlikte, Saran’dan konuyu aydınlatan bir hamle geldi. Saran, fotoğrafa “kızım” notunu ekleyerek fotoğraftaki kadının kızı Lal Saran olduğunu açıkladı.

Sadettin Saran kimdir?

İşte o fotoğraf

Sadettin Saran ve Mustafa Sandal’ın geçtiğimiz aylarda boşandığı eşi Emina Jahovic, bir süredir aşk yaşadıkları iddiaları ile gündemde. Taraflar, iddialar hakkında yalanlama ya da doğrulama anlamında herhangi bir açıklama yapmıyor. Bu durum da, iyice kafa karıştırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler