Ana SayfaÜnlülerİstanbullu Gelin'in ünlü çifti Berkay Hardal ile Hira Koyuncuoğlu ayrıldı mı?

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’in ünlü çifti Berkay Hardal ile Hira Koyuncuoğlu ayrıldı mı?

İstanbullu Gelin’in ünlü çifti Berkay Hardal ile Hira Koyuncuoğlu ayrıldı mı? Genç oyuncuların büyük aşkı sona mı erdi? Dizi aşkı bitti mi? Berkay Hardal ile Hira Koyuncuoğlu aşkı sona mı erdi? Detaylar haberimizde…

İstanbullu Gelin’de yaprak dökümü. Üç ana karakter birden diziden ayrılıyor!

Berkay Hardal ile Hira Koyuncuoğlu ayrıldı mı?

Star TV ekranlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de rol alan genç oyuncuları Berkay Hardal ile Hira Koyuncuoğlu, dizi setinde başlayan arkadaşlıklarını aşka dönüştürmüştü. Dizi setinde başlayan aşk, ünlü çiftin sezon finalinden hemen önce diziden birlikte ayrılması ile devam ediyordu. Tatillerini de birlikte geçiren Berkay Hardal ile Hira Koyuncuoğlu çift, aşklarını dolu dizgin yaşamaya devam ediyordu.

Hira Koyuncuoğlu Kimdir?

Hira Koyuncuoğlu ve Berkay Hardal çiftinden flaş hamle

Berkay Hardal ile Hira Koyuncuoğlu çiftinden ayrılık haberleri gelmeye başlamıştı. Ünlü çiftin ilişkilerinin bittiği kulislerde yankılanıyordu. Ancak, sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeye devam etmeleri ve birlikte çekilmiş pozlarını silmemeleri, barışma ihtimalini güçlendiriyordu.

Berkay Hardal Kimdir?

Hira Koyuncuoğlu Berkay Hardal’ı tek kalemde sildi

Berkay Hardal ile Hira Koyuncuoğlu, sonunda hamleyi yaptı. Çift, birbirlerini sosyal medya hesaplarından sildi, birlikte çekilmiş pozlarını da kaldırdı. Şu sıralar Bomonti’de açtığı “Hira Bale” isimli okulu ile ilgilenen güzel oyuncu Hira Koyuncuoğlu, yakışıklı oyuncu Berkay Hardal’ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bıraktı. Koyuncuoğlu, bununla da kalmadı ve VBerkay Hardal ile birlikte çekilmiş tüm pozlarını sosyal medya hesabından sildi.

Berkay Hardal da Hira Koyuncuoğlu’nu sildi

Hira Koyuncuoğlu’nun ardında, Berkay Hardal da beklenen hamleyi yaptı. Hardal da, tıpkı Hira Koyuncuoğlu gibi sosyal medya hesabından takibi bıraktı ve birlikte çekilmiş tüm pozları hesabından kaldırdı.

Hira Koyuncuoğlu ve Berkay Hardal’ın yaşadığı büyük aşk sona erdi. Birbirlerine aşkla bakan, dizi setinde başlayan aşklarının tazeliğini koruyan, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile aşklarını gözler önüne seriyorlardı. Ancak, bir dizi aşkı daha sona erip tarihe karışmak üzere tozlu raflara kaldırıldı. İstanbullu Gelin dizisinin aşıkları Hira Koyuncuoğlu ve Berkay Hardal’ın aşkı sona erdi.

İstanbullu Gelin’in ünlü çifti Berkay Hardal ile Hira Koyuncuoğlu ayrıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler