Ana SayfaDizilerSadakatsiz 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Derin'in Sırrını Açıklamak Zorunda Kalıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 31. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Derin’in Sırrını Açıklamak Zorunda Kalıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 30. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, babasının sevgilisinden geçmişle ilgili gerçekleri öğreniyor. Ali, doğum günü için çok heyecanlanıyor. Derin, Asya hanımın otel odasına gizlice girip onun sakladığı mektupları okuyor. Onuda doğum gününe davet edip Asya’yı rezil etmeyi planlıyor. Ama rezil olan kendisi oluyor. Asya, Derin’in hamilelik sırrını açıklamak zorunda kalıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Derin’in Sırrını Açıklamak Zorunda Kalıyor!

Sadakatsiz 31. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, yıllar sonra kapısını çalan babasının eski sevgilisiyle görüşmeyi kabul etmiyor. Ama Asya hanım, ona gerçekleri anlatmadan Tekirdağ’dan gitmeyeceğini söyleyip ona telefon numarasını veriyor. Asya, dayanamayıp onu muayenehanesine çağırıyor.

SADAKATSİZ 30. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya hanım, babasıyla nişanlıyken onun kendisini Asya’nın annesiyle aldattığını, ona hamile olduğu için babasının ondan ayrılamayıp evlendiğini, annesinin babasından boşanmamak için onunla tehdit ettiğini anlatıyor.

Asya, o olanları anlatırken Derin’in Volkan’a yaptıkları aklına geliyor. Derya, tam Derin’i muayene ederken acil bir hastası gelip yalan söylemekten kurtuluyor. Turgay’la buluşup olanları ona anlatıyor. Derin’in, kendisini tehdit edip hamilelik yalanına ortak ettiğini, bunu Asya’yla konuşacağını söylüyor.

Derya, oradan çıkıp Asya’nın yanına gidip, Derin’in hamile olmadığını ve kendisini yalan söylemeye zorladığını anlatıyor. Derin, Asya’nın Asya hanımla konuşmalarını duyuyor. Onun kendi otellerinin birinde kaldığını öğreniyor. Hemen müdürün yanına gidip Asya hanımın odasının anahtarını istiyor.

Odasına girip Asya’nın babasının Asya hanıma gönderdiği mektupları okuyor. Ali’nin doğum gününe davetli olmayan Derin, kendisine ve Asya hanıma bir davetiye çıkartıyor. Asya hanım, aldığı davetiyeyle Asya’nın kendisini davet ettiğini düşünüp partiye gidiyor.

Derin, partiye gidip Asya hanımın gelmesini bekliyor. O geldikten sonra herkesin içinde Asya’nın babasının eski sevgilisini herkese ilan ediyor. Asya’yı, kocasını, bebeğinin babasını elinden almaya çalışmakla suçluyor.

Derin’in saçmalamalarına daha fazla dayanamayan Asya, Zeynep’i kastettiğini, çünkü karnında bebeğinin olmadığını, yaklaşık on gün önce bebeğini düşürdüğünü ve hala hamilelik yalanına devam ettiğini söylüyor. Ondan sonra Derin’i, partiden kovuyor. Asya hanımı ise buyur ediyor.

Sadakatsiz 30. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Babası İle İlgili Gerçekleri Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler