Ana SayfaDizilerHekimoğlu 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş'in Yeni Ekibi Büyük Bir Hata...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 51. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ateş’in Yeni Ekibi Büyük Bir Hata Yapıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu, 50. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; SMA hastası genç baygın bir şekilde hastaneye getiriliyor. Ateş, vakayı çözmek için ekibini ikiye ayırıyor. Bu durum İpek’in pek hoşuna gitmiyor. SMA hastası genç ve köpeği hayatını kaybediyor. Ateş’in yeni ekibi, büyük bir hata yapıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş’in Yeni Ekibi Büyük Bir Hata Yapıyor!

Hekimoğlu 51. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Bakıcı köpeğiyle birlikte yaşayan SMA hastası genç bayılıyor. Baygın halde hastaneye getiriliyor. Ateş, dosyayı alıp ekibine veriyor. Onları iki gruba ayırıyor ve vakayı hangi takım daha önce çözerse ekipte kalacağını, kaybeden takımın ise işine son vereceğini söylüyor.

HEKİMOĞLU 50. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kızlar ekibi, hastanın yurt dışına çıktığını gittiği yerden bir virüs kapmış olabileceğini düşünüp hemen teşhislerini koyuyor. Ancak hasta, tedaviye cevap vermiyor. Bu sefer, başka testler yapılmaya başlıyor. Ateş, vakanın çözüldüğünü düşünüp erkekler takımını işten kovuyor.

Sonradan kızların teşhisinin doğru olmadığını anlayıp onları geri işe alıyor. Hastaneye kaza geçirip 97 saniye ölen ve hayata geri döndürülen bir adam geliyor. Ateş’in gözü önünde bıçağını çıkarıp prize saplayıp çarpılıyor. Onunla konuşan Ateş, onun 97 saniye de bir şeyler gördüğü için intihar ettiğini düşünüyor.

Aynı denemeyi de kendisine yapıyor. Elinden telefonu düşmeyen doktora mesaj çekiyor. Ateş, bir dakika sonra hayata geri dönüyor. İpek, Ateş’in yaptığını duyunca onu affetmiyor. Onu görmeye bile gitmiyor. Orhan’dan durumunu öğrenince dayanamayıp onu görmeye gidiyor.

O sırada SMA hastası genç hayatını kaybediyor. Bunu öğrenen Ateş, genci görmeye gidiyor. Köpeğinde ölmüş olduğunu görüyor. Ateş, durumu tekrar analiz edip. Gence parazit ilaçlarını veren doktorla konuşuyor ve ona hastanın o ilaçları içip içmediğinden emin olup olmadığını soruyor.

Ateş, yerde kenarı kemirilmiş boş ilaç kutusunu buluyor. O ilaçları hastanın içmediğini, onun yerine köpeğin yediğini anlıyor. Kovulmayı bekleyen doktorun yanına giden Ateş, onu kovmuyor. Ona, ömrü boyunca bu hatayı bir daha yapmayacağını söylüyor.

Mehmet Ali, yeni işinde aynı Ateş gibi risk alıp hastasının hayatını kurtarıyor. Ama, bunu yaptığı için işinden kovuluyor.

Hekimoğlu 50. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Yeni Ekibinden Kimleri Kovacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler