Ana SayfaDizilerHekimoğlu 50. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Yeni Ekibinden Kimleri Kovacak?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 50. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Yeni Ekibinden Kimleri Kovacak?

Kanal D’nin yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 50. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hastaneye gelen yeni hastanın kanının rengi yeşile dönüşür. Ateş, bunun nedenini anlamak için ekibini bir yarışın içine sokar. Bunu öğrenen İpek, Ateş’e oldukça sinirleniyor ve yaptığı şeyin tüm sorumluluğunu ona yükler. Hekimoğlu 50. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Ateş, yeni ekibinden kimleri kovacak?

Salı Dizileri 2020

Ateş Yeni Ekibinden Kimleri Kovacak?

Hekimoğlu 50. bölüm 3. fragmanında; Ateş’in yeni ekibi büyük bir hata yapıyor. Bu hata sonrasında Ateş, konsey düzenleyip ekibinden bir kaç kişiyi elemeyi düşünüyor. Memolu, çalıştığı işinden kovuluyor.

İşte Hekimoğlu 50. bölüm 3. fragmanı….

HEKİMOĞLU 49. BÖLÜM ÖZETİ!

Ateş, İpek’in kendisini ekip kurması konusunda baskı yapmasından sıkılır ve ekip kurmaya karar verir. Ancak, bir salon dolusu doktoru işe alan Ateş, onlara memleketlerinin plakalarına göre isim verir. Bunu öğrenen İpek, çok sinirlenir.

Genç bir kadın elindeki para dolu dosyayı Ateş’in önüne koyar. Ona hastalığını çözmesini istediğini söyler. Ateş, sigortasının hastane masraflarını karşılayacağını para vermesine gerek olmadığını söyler. Genç kadın ise, kendisini kayıtlara geçmeden tedavi etmelerini istediğini söyler.

Hava kuvvetlerinde pilot olarak çalışan genç kadın Nasa’ya gitmenin hayali olduğunu, eğer bir rahatsızlığı olduğu ortaya çıkarsa bu hayalini gerçekleştiremeyeceğini söyler. Ateş, genç kadının ismini vermeden ekibine vakayla ilgiyi yapmaları gereken testleri verir.

Ekip harıl harıl çalışır. Ateş, bir kaç kere hastanede Memoli’yi görür. Kimse onu gördüğüne inanmaz. Ateş, hastanın akciğerinden biopsi alması gerektiğini, ama ameliyat izi olmadan bunu nasıl yapacaklarını ekibine sorar.

Genç kadının göğüslerine silikon yerleştirip o sırada da Akciğerlerine girip biopsi almaya karar veren Ateş, ameliyata girer. Ameliyatta Memoli gelip, hastanın tanısını koyar. Genç kadının genetiksel bir hastalığı olduğu anlaşılır.

Ateş ona, durumu hava kuvvetlerine bildirdiğini söyler. Sırf ekibi susturmak için. Daha sonra bunu yapmadığı ortaya çıkar. Onun hayallerine engel olmak istemediğini öğrenen İpek Ateş’e, hayalleri olmayan birinin böyle bir şeyi nasıl yaptığını sorar.

Oda, kendisinin de hayalleri olabileceğini söyler. Memoli, Ateş’in karşısına çıkıp o hastanın kendisine geldiğini ve onu hastaneye kendisinin getirdiğini söyler.

Hekimoğlu 50. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ateş İpek’i Yine Çileden Çıkartıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler