Ana SayfaDizilerSadakatsiz 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan Asya'yla Sinan'ı Görünce Kendisini Kaybediyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yla Sinan’ı Görünce Kendisini Kaybediyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 19. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hicran, Gönül’ün yanına gidip bir oğlu olduğunu, oğlunun babasının Haluk olduğunu söyler. Gönül, perişan halde Haluk’dan bunun hesabını sorar. Sadakatsiz 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Volkan, Asya’ya Sinan’ı görünce kendisini kaybediyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Asya’yla Sinan’ı Görünce Kendisini Kaybediyor!

Sadakatsiz 19. bölüm 2. fragmanında; Asya’nın eski arkadaşı Sinan, Tekirdağ’a çıkıp geliyor. İkili birlikte İstanbul’a bir otele yerleşiyor. Volkan, Asya’ya ulaşamayınca Ali’den annesinin otelde olduğunu öğreniyor. İstanbul’a gidip onları buluyor. Asya’nın yanında Sinan’ı görünce kıskançlık krizlerine giriyor ve ikili yumruklaşmaya başlıyor. Volkan, eve geldiğinde Derin’den bir not buluyor. Derin, notta; artık Asya’ya dönebileceğini onu terk ettiğini yazıyor.

İşte Sadakatsiz 19. bölüm 2. fragmanı….

SADAKATSİZ 18. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Asya, Ali’yi aldıktan sonra oğlunu evine götürür. Ali, annesine babasının kendisine tokat attığından bahsetmez. Sadece Derin’in, kendisini yurt dışına göndermek istediğinden bahseder. Volkan, o gece çok geç geliyor. Derin, onun Ali’nin yanına gitme bahanesiyle Asya’yı görmeye gittiğinden emin olduğu için iyice psikolojisi bozulur.

Vakıfta da, Asya gittikten sonra onun arkasından demediğini bırakmaz. Hatta, hala kocasında gözü olduğundan bahseder. Kimse, Derin’in söylediklerine inanmaz. Asya, Derin’in arkasından konuştuklarını duyar. Volkan, her gece eve geç gelir. Derin’de, onu arayıp ulaşamayınca sinir krizleri geçirir.

Annesini çağırıp onunla konuşur. Gönül, erkenden Asya’nın evine gidip onu ve damadının peşini bırakmasını, eğer bırakmazsa elindeki elma gibi onları oyacağını söyleyip tehdit eder. Gazetelerde Volkan’ın, yurt dışında başarılı işlere imza attığı haberlerini yalanlayan haberler çıkar.

Gönül, Volkan’ı arar. Volkan, ona bu haberleri o kadar abartılı olmamasını söylediğini hatırlatır. Hicran, Selçuk’la buluşup onun babasının Haluk Güçlü olduğunu söyler. Selçuk, Haluk’un kapısına dayanır. Ona, annesinin eline pimi çekilmiş bomba bıraktığını ve onun oğlu olduğunu söyler.

Volkan, Asya’nın evine gider. Oğlunun olmadığını öğrenince, karısının yaptıklarını öğrenir. Sonra Volkan, Derin’le mutlu olmadığını söyleyip Asya’yla yakınlaşmak ister.

Sadakatsiz 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gönül Haluk’un Bir Oğlu Daha Olduğunu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler