Ana SayfaKültür ve SanatFilmler"Sabit Kanca: Son Soru" güldürmeye geliyor!

İlgili Postlar

“Sabit Kanca: Son Soru” güldürmeye geliyor!

İsmail Baki Tuncer’in başrolünü üstlendiği ve oldukça popüler bir hale geldiği “Sabit Kanca: Son Soru” güldürmeye geliyor!

Yaptığı taklitlerle tanınan, “Sabit Kanca” filmi ile popülerliğini artıran İsmail Baki Tuncer, bu kez de “Sabit Kanca: Son Soru” filmi ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

İsmail Baki Kimdir?

“Sabit Kanca: Son Soru” güldürmeye geliyor!

Yapımcılığını Onur Erkan’ın yaptığı, oyuncu kadrosunda İsmail Baki Tuncer, Fırat Sobutay, Zerrin Sümer, Metin Yıldız, Barbaros Dikmen, Durmuş Ünal’ın yer aldığı “Sabit Kanca: Son Soru” filminin fragmanı dün filmin resmi YouTube hesabından ve sosyal medya hesaplarından yayınlandı.

Filmin hikayesi İstanbul’da Sabit Kanca’nın annesi ile yaşadığı mahallede geçiyor. Daha önce katıldığı yarışma programlarındaki hazır cevaplılığı ile tanınan ve fenomen olan Kanca, bu kez de başına gelen hafıza kaybı hadisesi sonrası hayatını değiştirmeye karar vermiş ve yarışmama kararı almıştır.

Kendisinin sebep olduğunu düşündüğü bir trafik kazası sonrası tekerlekli sandalye ile yaşamaya başlayan Zeki’yi iyileştirebilmek en önemli amacı haline gelmiştir. Fakat geçmişi bir türlü Sabit Kanca’nın peşini bırakmaz. Her şeyi bilen Kanca, bu kez hiç bilmediği bir düşmanla sevdikleri için mücadele etmek zorundadır.

“Sabit Kanca: Son Soru” Filminin Fragmanı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler