Ana SayfaKimdirİsmail Baki Kimdir?

İlgili Postlar

İsmail Baki Kimdir?

“Arif V 2016” filminde Cüneyt Arkın’a sesiyle can veren sevilen komedyen İsmail Baki kimdir? İsmail Baki kaç yaşında? İsmail Baki filmleri neler? İsmail Baki aslen nereli? İsmail Baki hangi burç? İsmail Baki hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereke her şeyi sizin için bu yazımızda yazdı.

İsmail Baki Kaç Yaşında? İsmail Baki Aslen Nereli? İsmail Baki Hangi Burç?

İsmail Baki 1 Haziran 1977 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan İsmail Baki İkizler burcudur.

1 Haziran Doğumlu Ünlüler

İsmail Baki Kimdir?

İsmail Baki eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Küçük yaşlardan beri komedi ve karakter tiplemelerine ilgisi olan  İsmail Baki, TRT1 ekranlarında sunuculuğunu Ali Kocatepe ve Nehir Erdoğan’ın üstlendiği “Tele Pazar” programında küçük skeçlerde rol alarak tanındı.

Çok geçmeden yeteneğini tv ekranlarından reklam ve radyolara taşıyan İsmail Baki, radyo sunuculuğu yaparak, gündemdeki dizilerin sevilen karakterlerine kendi sesinden can vererek dinleyicilerini kahkaha tufanına boğdu. 2005 senesinde “Erkek Tarafı”  dizisiyle ekran karşısına geçen İsmail Baki hemen ardından ” Kısmet Değilmiş” dizisinde yer aldı.  Bir süre reklamlarda yer alan İsmail Baki ardından Süper Fm radyosunda bir program sunmaya başladı.

2009 senesinde Pal Fm radyo kanalında bir program sunmaya başlayan İsmail Baki, 26 Ağustos 2009 senesinde radyoculuğa ara verme kararı almıştır.  Ardından TV projelerine yönelen İsmail Baki, TV8 ekranlarında yayınlanan “Joker” ve “Co-Medya” programında görev aldı.

2011 senesinde TRT1 ekranlarında yayınlanan “Tonga” programıyla ekran karşısına geçen İsmail Baki, ardından TNT ekranlarında “İsmail” isimli talk show programıyla büyük beğeni kazanarak izleyicinin gönlüne taht kurdu. 2012 senesinde “Sabit Kanca” filmiyle beyaz perdedeki yerini alan İsmail Baki, 2018 senesinde “Arif V 2016” filminde Cüneyt Arkın’a sesiyle can vermiştir.

İsmail Baki Dizileri

  • 2005 – Kısmet Değilmiş
  • 2005 – Erkek Tarafı

İsmail Baki Filmleri

  • 2018 – Arif V 2016
  • 2014 – Sabit Kanca 2
  • 2012 – Sabit Kanca

İsmail Baki TV Showları

  • 2012 – İsmail Baki Tv
  • 2011 – Tonga
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler