Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerNuh Tepesi'nin Özel Gösterimi Gerçekleştirildi

İlgili Postlar

Nuh Tepesi’nin Özel Gösterimi Gerçekleştirildi

Tribeca Film Festivali ve Altın Koza gibi ulusal festivallerde ödüller kazanan Nuh Tepesi’nin Özel Gösterimi Gerçekleştirildi.

Filmi, oyuncular Ali Atay, Haluk Bilginer, Hande Doğandemir ve yönetmen Cenk Ertürk ile birlikte izleyen davetliler filme övgüler yağdırdı.

Nuh Tepesi’nin Özel Gösterimi Gerçekleştirildi

Çarpıcı hikayesi ile ulusal ve uluslararası festivallerde birçok ödülün sahibi olmaya hak kazanan Nuh Tepesi filminin özel gösterimi 3 Mart Salı günü gerçekleştirildi. Davetliler Nuh Tepesi’ni oyuncu Ali Atay, Haluk Bilginer, Hande Doğandemir ve filmin yönetmenlik koltuğunda oturan Cenk Ertürk ile birlikte vizyon tarihinden önce izlemenin keyfini yaşadılar.

Filmde ölüm döşeğindeki babasının son isteğini yerine getirmek isteyen ve bu nedenle babası ile birlikte köyüne giden Ömer’in hikayesi anlatılıyor.

Filmde yer alan Ömer karakterini başarılı oyuncu Ali Atay, Ömer’in babası İbrahim’i uluslararası ödüllü Haluk Bilginer, Ömer’in eski eşi Elif karakterini ise Hande Doğandemir canlandırıyor. Film, ölümün eşiğinde olan baba İbrahim ile onunla ve geçmişiyle olan hesabını kapatmaya çalışan oğlu Ömer’in Nuh Ağacı etrafında gelişen hikayesini konu ediniyor.

Nuh Tepesi 6 Mart’ta vizyona giriyor.

Filmin fragmanını izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler