Ana SayfaÜnlülerSaba Tümer, Kulüb Kurmaya Hazırlanıyor!

İlgili Postlar

Saba Tümer, Kulüb Kurmaya Hazırlanıyor!

Televizyon ekranlarının sempatik sunucusu Saba Tümer, Eskişehir’de katıldığı bir etkinlikte ‘Kahkaha Kulübü’ için adımlar attığını söyledi.

Saba Tümer “21 günde mutluluk” kitabı ile ses getirdi!

Saba Tümer, Kulüb Kurmaya Hazırlanıyor!

Saba Tümer Kimdir?

‘Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği’ çalışmalarıyla başlayan ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki hastalıklara dikkat çekmek amacıyla yürütülen ‘Evimizin sağlık elçileri’ projesinin 9’uncu etkinliği Eskişehir’de düzenlendi. Proje kapsamında uzman kişiler, sağlık konusunda doğru bilinen yanlışlar konusunda ev kadınları ve diğer katılımcılara bilgilendiriyor. Eskişehir’de yapılan etkinliğe televizyon sunucusu Balçiçek İlter, oyuncu Begüm Kütük, ekranların sempatik sunucu Saba Tümer’in yanı sıra alanında uzman sağlıkçılar ve çok sayıda davetli katıldı.

Balçiçek İlter kimdir?        Begüm Kütük kimdir?

 “Ben de Kalpten Gelerekten Buradayım.”

Program başlamadan önce açıklama yapan Saba Tümer, “Bugün burada olma amacım sağlık konusunda ev hanımlarını ve tüm kadınları bilinçlendirmek. Çünkü kadın çok önemli. Evimizin sağlık elçileri de kadınlarımız. Onlar ne kadar bilinçlenirse bizler de çocuklar da, nesiller de sağlıklarına kavuşacaklar. Çok faydalı bir etkinlik. Tüm Türkiye’yi dolaşarak kadınları bilinçlendiriyorlar. Herkesi bilinçlendiriyorlar. Bunu da gönüllü olarak kalpten gelerek yapıyorlar. Ben de kalpten gelerekten buradayım.” ifadelerini kullandı.

“Japonya’da Kahkaha Yogaları Var. Türkiyede de Açabilirim”

Ekranlardaki başarısını yazarlığıyla da gösteren sevilen sunucu Saba Tümer, gülmenin sağlığa olumlu yönde etkisinin olduğunu vurguladı. Saba Tümer, “Japonya’da kahkaha yogaları var. Geçenlerde Güneri Civaoğlu söyledi, kendisi gitmiş. Hatta bana gidip Türkiye’de açmamı tavsiye etti. Şu önümüzdeki günlerde Japonya’ya gidip Kahkaha Kulübü’nün detaylarını öğrenip burada açabilirim. Sağlığa tabii ki de çok yararlı. Kitabımda da zaten bahsettim. Kan basıncını düşürüyor, tansiyona iyi geliyor, ruh haline iyi geliyor. Bir sürü etkisi var. Çok faydalı kahkaha atmak, herkes gülsün” dedi.

saba tümer ile ilgili görsel sonucu

“Bugüne Kadar Binlerce Kadın iİe Buluştuk”

Proje hakkında açıklama yapan ÇABA Derneği Başkanı Özlem Zehebi de şunları ekledi; “Bu kampanyamızı 1 seneden fazla süredir gerçekleştiriyoruz. Burası 9’uncu destinasyonumuz. Çok başarılı bir sağlık kampanyası. Amaç her kadının evinin sağlık elçisi olmasını, doğru bilgilenmesini sağlamak. Bu nedenle şehir şehir dolaşıyoruz. Türkiye’nin pek çok yerine gittik ve bundan sonra da gitmeye devam edeceğiz. Bu kişiler insanların hayatında sağlığın ne kadar önemli olduğunu, daha önemlisinin de doğru sağlık bilgileriyle donanmak olduğunu anlatıyorlar. Bugüne kadar binlerce kadın ile buluştuk. Binlerce insana ulaştık. Gelecek vaat eden bir proje.”  Ünlü Oyuncu Begüm Kütük de kadınları bilinçlendirdikleri için çok mutlu olduğunu açıkladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler