Ana SayfaÜnlülerOrhan Gencebay, Hangi Soruya Çok Kızdı?

İlgili Postlar

Orhan Gencebay, Hangi Soruya Çok Kızdı?

Orhan Gencebay, katıldığı ’40’ programında 40 soruya cevap verirken, hangi sorunun onu çok kızdırdığını da açıkladı. Ünlü sanatçı Orhan Gencebay’ı kızdıran soru neydi? detaylar Haberimizde..

Orhan Gencebay’dan Çok Konuşulacak Açıklamalar!

Orhan Gencebay, Hangi Soruya Çok Kızıyor?

Cnn Türk ekranında yayınlanan Buket Aydın’ın hazırlayıp sunduğu ’40’ programına bu akşam Ünlü sanatçı Orhan Gencebay konuk oldu.  Orhan Gencebay, tüm sorulara içtenlikle cevap verirken onu en çok kızdıran soruyuda neden kızdığını açıkladı.

Orhan Gencebay kimdir?

Orhan Gencebay; ” Bukalemunluktur, Bana Yakışmaz.”

Ünlü Sanatçı Orhan Gencebay, “Size, ‘Her dönemin adamı’ denilince neden kızıyorsunuz? Sorusuna,  “Bu laf son derece yanlış. Bu bukalemunluktur, bana yakışmaz. Ben iktidara yakın olmayı şundan isterim. Çünkü bizi yöneten iktidardır. Devletimizi yöneten kimse onu seçen de halkımızdır. Halkımıza olan büyük saygı ve sevgiden dolayı iktidardakileri severim. Benim de bir oyum var şüphesiz ama halkımız onu seçmiştir saygı duyarım. Yeter ki o iktidar görevini iyi yapsın. Ben bunu beklerim. İktidarın görevini iyi yapması için bana düşen bir görev varsa şerefle seve seve yaparım.” ifadeleriyle yanıt verdi.

Orhan Gencebay Suç Duyurusunda Bulundu!

“Bunu böyle düşünmeli herkes. Bu bukalemunluk anlamına gelmez. Her dönemde Süleyman babamıza Allah rahmet eylesin büyük sevgimiz vardı. Bülent Ecevit’e, Özal’a da büyük sevgimiz vardı… Hepsi ile de yakın görüşürdük. Özellikle Süleyman baba ve Demirel sonrasında Ecevit göreve gelmişler. Ben bu insanlara nasıl saygı duymayayım? Ülkemi yönetecekler! Benim ülkeme sahip çıkan onu iyi yönetene şükranlarım var. Benim bakışım her zaman budur. Bu herhangi bir iktidara yakın olmak anlamına katiyen gelmez. Sevmem öyle şeyi ben. Doğru olana boynum kıldan incedir. İyi hizmet verene saygı duyarım.” diyerek açıklamasını tamamladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler