Ana SayfaÜnlülerOrhan Gencebay Suç Duyurusunda Bulundu!

İlgili Postlar

Orhan Gencebay Suç Duyurusunda Bulundu!

Orhan Gencebay suç duyurusunda bulundu! Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından birisi olan Organ Gencebay, bugün neden adliyede görüntülendi? Kısa bir açıklama yapan usta sanatçı, kimlerden şikayetçi oldu? Son günlerin büyük yankı uyandıran olayı Arda Turan – Berkay kavgası için neler söyledi? İşte detaylar…

Hastaneye kaldırılan Orhan Gencebay’ın sağlık durumu nasıl? Sevim Emre açıklama yaptı!

Orhan Gencebay
Orhan Gencebay

Orhan Gencabay suç duyurusunda bulundu!

Orhan Gencebay suç duyurusunda bulundu! Türkiye’nin en sevilen sanatçılarının başında gelen Orhan Gencebay, bugün İstanbul Çağlayan Adliyesi’nde görüntülendi.

Yanında hayat arkadaşı Sevim Emre ve avukatı ile birlikte adliyeye gelen usta sanatçı, kendisini görüntüleyen muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Sosyal medya hesapları üzerinden kendisine hakaret edenlere yönelik harekete geçen Orhan Gencebay, savcılığa suç duyurusu dilekçesi sundu.

Orhan Gencebay kimdir?

 4- 5 yıldır bu saldırılar var

Adliye çıkışında kendisini bekleyen basın mensuplarına bir açıklama yapan Orhan Gencebay’ın avukatı, “Sosyal medya üzerinden saldırılar oldu. Orhan Bey üzerinden Cumhurbaşkanlığına kadar hakaretler oldu. 4-5 yıldır bu saldırılar var. Saldırılar artık Cumhurbaşkanlığı makamına kadar gidince mecbur kaldık. Çoğu gizli hesaptan yapıyor. Gerekli makamlardan soruşturmalar başladı.” dedi.

İyi niyetimle buradayım

Daha sonra konuşan Orhan Gencebay ise, “Hakaret sahibinindir aslında. Ben insanları kırmamaya özen gösteren biriyim. Bazı insanlarımız üzüyor insanları. İnsanın doğasında böyle şeyler de var. Ama ben doğadaki kötü şeylerin kalkmasını istiyorum. Fakat elimde olmuyor. İyi niyetimle buradayım. Kimseye kötülük yapmam mümkün değil. Dilerim o arkadaşlar da daha insan olma konusunda bilgilere sahip olsunlar” ifadelerini kullandı.

Tatsız şeyler olmasın isterim

Muhabirlerin son günlerde bir hayli konuşulan Arda Turan – Berkay kavgası hakkındaki görüşlerini sorması üzerine cevap veren Orhan Gencebay, “Çok fazla ilgilendim diyemiyorum. O yüzden çok fazla yorum yapamayacağım. Tabi ki kimsenin kimseyi kırmasını istemem. Tatsız şeyler olmasın isterim. Ben bestelerimde de, estetiği, güzelliği, iyiyi, doğruyu, adaleti ve paylaşmayı anlatmaya gayret eden biriyim” şeklinde konuştu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler