Ana SayfaÜnlülerSaba Tümer' in Gündem Olan Çocuk Açıklaması...

İlgili Postlar

Saba Tümer’ in Gündem Olan Çocuk Açıklaması…

Her daim şen kahkahasıyla bildiğimiz sunucu Saba Tümer, konuk olduğu bir programda niçin çocuk sahibi olmadığını anlattı. Hayatı boyunca yaşadıklarının da bu kararda etkili olduğunu belirten ünlü isim Saba Tümer, çok çarpıcı açıklamalara imzasını attı. İşte çarpıcı Detaylar…

Saba Tümer’den Hayranlarını Korkutacak Olay!

Saba Tümer’ in Gündem Olan Çocuk Açıklaması…

50 yaşlarındaki güzel sunucu Saba Tümer, Exxen platformunda yayınlanan Katarsis adlı programına konuk olarak katıldı. Hayatıyla ilgili hiç anlatmadıklarını anlatan Saba Tümer, annesinin kaybı sebebiyle hızlı büyüdüğünü ve hayatında yaşadığı en ilginç olayı anlattı.

“Çocuk Doğurmak Bu Yüzden Bana Ters Gelmiştir”

Yaşadıklarından dolayı çocuk sahibi olmak istemediğini belirten sunucu Saba Tümer, kendisini derinden etkileyen olayları şu ifadelerle anlattı; “Çocukluk fotoğraflarıma baktığımda ‘ay ne kadar mutluyduk’ diyorsun. Sonra ‘mutlu muyduk acaba?’ diyorsun. Bu bir sürü soruyu da beraberinde getiriyor. Bir taraftan aile olarak düşünüyorsun, bir taraftan kendi hayat mücadelen geliyor. Çocuk doğurmak bu yüzden bana ters gelmiştir. İçinden bilmediğin bir şey çıkacak. Sağlıklı mı olacak, sağlıksız mı olacak, nasıl biri olacak? Hiçbir şey bilmiyorsun. Daha sonra hayatında geçireceği evreleri de bilmeyeceksin…”

Saba Tümer’in Yıllar Öncesi Fotoğrafı!

“Tabii ki sen bir anne ya da baba olarak belli bir zamana kadar onun yanında olacaksın ama bu da bir yere kadar. Sonra yine bunu bilemeyeceksin. Annem vefat ettiği gün teyzem bana ‘ben çocuklarıma bu acıyı yaşatmamak için evlenmedim’ demişti. Ben de bundan dolayı çocuk yapamadım. Ona böyle bir kötülük yapmamak için.”

“Babamın İçinde Olduğu Bir Uçak Korsanlar Tarafından Kaçırıldı”

Hayatındaki en ilginç olayı anlatan Saba Tümer, sözlerine şöyle devam etti: “Babamın içinde olduğu bir uçak korsanlar tarafından kaçırıldı. Ben o zamanlar ortaokul birinci sınıftaydım. Annem, kardeşim herkes ağlıyordu. Bütün İzmir neredeyse bizim evde toplandı. Ben ‘kaçırıldı ama nasıl olsa bırakırlar’ diye düşünüyorum…”

“Sonra bir telefon geldi. Hürriyet gazetesinden fotoğraf çekmeye birilerinin geleceğini söylediler. O yaz çok güzel yazlık kırmızı çizmeler alınmıştı bana. Ben beyaz pantolon, beyaz gömlek, kırmızı çizmeler giydim. ‘Ben hazırım’ diyerek salona gittim. Evdeki herkes şoke oldu beni grand tuvalet görünce. İyice süslenmiştim. Fotoğrafımız çekildi. Gazete ile ilk bu şekilde tanıştım.”

Saba Tümer Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler