Ana SayfaÜnlüler"Asla Evlenmem" Diyen Yaşar Alptekin'in Şoke Eden Açıklaması...

İlgili Postlar

“Asla Evlenmem” Diyen Yaşar Alptekin’in Şoke Eden Açıklaması…

Eski model ve oyuncu Yaşar Alptekin, bugün ‘Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ adlı programının konuğuydu. Geçen sene eşi Nilgün Altınyay’ı kaybeden Yaşar Alptekin, evlilik hakkında yaptığı açıklamalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte Detaylar…

Yaşar Alptekin’in Vefat Eden Eşi Hakkındaki İç Acıtan İtirafı…

“Asla Evlenmem” Diyen Yaşar Alptekin’in Şoke Eden Açıklaması…

Oyuncu Yaşar Alptekin, ünü ve şöhreti tamamen bırakarak maneviyata yönelmiş ve geçtiğimiz yıl son olarak eşini kaybetmesiyle magazin haberlerinde yer almıştı. Yaşar Alptekin, bugün Alişan ve Demet Akalın’ ın programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Kadın, Erkeğin Hayatına Estetik Katıyor”

Sunucu Alişan’ın ‘Geçen geldiğinde kesin bir dille evlenmem diyordun şimdi fikirlerin değişmiş’ ifadesi üzerine Yaşar Alptekin şöyle devam etti…

”Evliliği düşünüyorum ama bu düşünce sürem ne kadar olur, 3-5 yıl bilemiyorum. Sonuçta erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var. Biz erkekler kadınsız yaşayamayız. Yemeğimi yapsın, çamaşırımı yıkasın diye değil… Kadın, erkeğin hayatına estetik katıyor.”

”Motora binmeyi sevecek, gezmekten korkmayacak ve motoru sevecek. Tesettürlü olmasını isterim ama şartım değil. Büyük konuşmayayım ama yabancı biri ile olmaz. Kültür farkı var. Türkiye’de bu kadar güzel kadın varken neden yabancıyla evleneyim?”

Yaşar Alptekin: “Anlamsız, Tarifsiz..” Demişti…

Diğer yandan oyuncu Yaşar Alptekin, geçen sene 21 yıl aradan sonra ikinci defa  evlendiği, kızları Ayris’in annesi olan Nilgün Altınyay’ı toprağa vermişti. Yaşar Alptekin, o dönem yaşadıklarını ve eşinin hastalığını şöyle anlatmıştı;

“Ne söz, ne kelime, ne cümle hiçbiri bu kavurucu acının karşılığı olamaz. İnanın tarifi yok. Değiştirmek, geri döndürmek mümkün değil. Sözün bittiği yerdeyim. Her şey anlamsız, tarifsiz. Evin çatısı çöktü, evimiz başımıza yıkıldı.”

“Nilgün koah hastasıydı, biraz da panik atağı vardı. Bir de üzerine akciğer kanseri olduğu ortaya çıktı. Temmuz ayında Süreyya Paşa Hastanesi’ne yatırmıştık, tedavi görüyordu epeydir. Kimselere duyurmadık, o yüzden sizler de duymadınız. Bir buçuk ay hastanede yattı, o süreçten sonra iyiydi.”

“Psikolojik Olarak da Çöküyorsunuz.”

 ”Ardından bir dönem kemoterapi gördü ama atakları başlayınca tekrar hastaneye yatırdık. Zaten hastane ortamı insanı hasta ediyor. Psikolojik olarak da çöküyorsunuz. 20-25 gün hastanede kaldık. Çarşamba sabahı 03.00’te de kaybettik.”

“Hiç ayrılmadım yanından. Hastalıkta da sağlıkta da yanından hiç ayrılmadım. İyi günde yanında olup kötü günü görünce kaçacak halim yoktu. Hiç olacak iş mi? Hep yanında oldum. Keşke daha da olabilseydim.”

“Ocağım Söndü.”

Benim için çok doğru bir seçimdi Nilgün. Çok doğru bir insandı. İkinci evliliğimiz de şahane gidiyordu ama iki sene sonra da başımıza bu iş geldi. Resmen ocağım söndü.”

“Kemoterapi zor bir süreçtir. Birkaç ay önce saçları döküldü. Fakat kanser olduğunu bilmiyor, saklıyorduk. Bu hastalıkta en önemli şey moral, biz de moralini yüksek tutsun ve hastalık daha yayılmasın diye saklıyorduk.”

“Önlem amaçlı tedavi aldığını söylüyorduk. Takip edildiğini ve araştırma yapıldığını söylüyorduk. Her türlü örtbas ediyorduk. Çabuk demoralize olan bir yapısı vardı, hassastı ama son üç gün kala şuurunu kaybetti. Acı çekmeye başladı, 42 kiloya düştü. Ardından da onu kaybettik. Kanser olduğunu bilmeden öldü.”

“Son Ana Kadar Yalan Söyledim”

“Bana ‘kanser miyim?’ diye sordu, ‘hayır, böyle bir şüphe var ama kesin değil. O yüzden kemoterapi alıyorsun’ dedim. Yani son zamanına kadar yalan söylemek zorunda kaldım. Zaten biz de temmuzda öğrenmiştik. Öyle aman aman uzun bir süreç geçmedi. Çabuk ilerledi ne yazık ki!”

Yaşar Alptekin Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler