Ana SayfaÜnlülerRüzgar Erkoçlar baba mı oluyor?

İlgili Postlar

Rüzgar Erkoçlar baba mı oluyor?

Rüzgar Erkoçlar baba mı oluyor? Cinsiyet değiştirerek erkek olan ve geçtiğimiz yıl Tuğba Beyazoğlu ile dünya evine giren Rüzgar Erkoçlar, baba mı oluyor? Rüzgar Erkoçlar, eşi Tuğba Beyazoğlu ile sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafa düştüğü not ile kafaları karıştırdı. Detaylar haberimizde..

Rüzgar Erkoçlar’ın kardeşi Gül Erkoçlar da cinsiyet değiştirdi!

Rüzgar Ekroçlar’dan kafa karıştıran üç kişilik paylaşım

Rüzgar Erkoçlar, geçtiğimiz yıl nikah masasına oturduğu eşi Tuğba Beyazoğlu ile birlikte çekilmiş bir pozunu paylaştı. Erkoçlari paylaşımına “Biz artık üç kişiyiz” notunu yazdı.

Rüzgar Erkoçlar kimdir?

Tuğa Beyazoğlu hamile mi?

Rüzgar Erkoçlar’ın eşi Tuğba Beyazoğlu’nun bu paylaşımını görenler “Eşi Tuğba Beyazoğlu hamile mi?” diye düşündüler. Bir takipçisi, Beyazoğlu’na, “Yoksa hamile misin?” diye sordu.

Tuğba Beyazoğlu Kimdir?

Kem göz çok

Tuğba Beyazoğlu’nun bu soruya yanıtı “Öyle bir haberi buradan verir miyim? Zaten hemen vermeye cesaret edemem. Kem göz çok sonuçta.” şeklinde oldu.

İşte Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu’nun üç kişilik paylaşımı

Üçüncü kişi köpekleriymiş

Rüzgar Erkoçlar ve Tuğba Beyazoğlu’nun ailelerindeki üçüncü kişinin, yeni sahiplendikleri köpekleri olduğu anlaşıldı.

Rüzgar Erkoçlar, 2013 yılında cinsiyet değiştirerek erkek olmuştu. Cinsiyet değiştirme ameliyatının ardından Nil Erkoçlar olan ismini de Rüzgar Erkoçlar olarak değiştirmişti. Uzun süre ekranlardan uzak kalmıştı. Geçtiğimiz yıl da uzun süre aşk yaşadığı sevgilisi Tuğba Beyazoğlu ile muhteşem bir düşün töreni ile nikah masasına oturmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler