Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ bikinili haliyle konuşuluyor!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ bikinili haliyle konuşuluyor!

Son dönemlerde yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada yakın mercek altında olan Pınar Altuğ bikinili fotoğrafları ile konuşuluyor. İşte gündemde yer alan Pınar Altuğ bikinili fotoğrafları.

Tatil dönemi ile birlikte arkadaşlarıyla ile birlikte Bodrum’da tatile çıkan Pınar Altuğ, tekne ile mavi tur yaptı. Mavi turda adım adım takip edilen ve görüntülenen Pınar Altuğ, makyajsız fotoğraflarının ardından bikinili fotoğraflarıyla da konuşulmaya başlandı.

Pınar Altuğ makyajsız!

Pınar Altuğ bikinili fotoğrafları dikkat çekti

Çocuklar Duymasın adlı dizi ile yeniden ekranlara dönen ve evliliği ile sürekli bir kesim tarafından eleştirilen Pınar Altuğ tatile eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile çıkarken, sosyal medya hesabından tatil fotoğraflarını da paylaşıyor.

Pınar Altuğ kimdir?

Kızıyla vakit geçirdi

Güneşin ve denizin keyfini çıkaran oyuncu, kızıyla da uzun süre ilgilendi. Köpeklerini de yanlarına alarak birlikte tatil yapmak isteyen ailenin bu halleri beğeni toplarken ileri yaşına rağmen Pınar Altuğ’un bikinili hali çok beğenildi.

“Yıllara meydan okuyor”

Makyajsız fotoğrafları ile sert eleştiriler alan oyuncu, bikinili fotoğrafları ile herkesin dikkatini çekmeyi başardı. “Yıllara meydan okuyor” şeklindeki yorumlar yapılan oyuncu bol bol fotoğraf paylaşarak tatildeki mutluluğunu takipçilerine gösterdi.

İşte Pınar Altuğ bikinili fotoğrafı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler