Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ makyajsız fotoğrafını paylaştı, gelen yoruma sert çıktı!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ makyajsız fotoğrafını paylaştı, gelen yoruma sert çıktı!

Pınar Altuğ makyajsız fotoğrafını paylaştı, gelen yoruma sert çıktı! Ünlü oyuncu Pınar Altuğ makyajsız fotoğraf paylaşımı akımına uydu. Makyajsız fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Altuğ, dolgu yaptırdığını söyleyen takipçisine sert çıktı. Detaylar haberimizde…

Pınar Altuğ: ‘Artık bu kadar da olmaz’

Pınar Altuğ’u kızdıran ‘dolgu’ yorumu

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, son zamanlarda moda haline gelen makyajsız fotoğraf paylaşımı akımına uyan son ünlü oldu. Tatilde makyajsız olduğu bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Altuğ, bir takipçisinin “Dolgu yüz nasıl belli gerilmiş gülme ifadeyi bile belli etmiyor.” yorumu ile şoke oldu.

Pınar Altuğ kimdir?

Bence olur olmaz yerde yorum yapmayın

Takipçisinin yorumuna sinirlenen Pınar Altuğ, “Dolgu vs gibi işlemlerden hiç anlamadığınız çok belli oluyor. Bence olur olmaz yerde yorum yapmayın!” şeklinde oldu.

Çok kıymetli

Pınar Altuğ, yorumlara konu olan fotoğrafını “Tbt gibi ama bugünden bir fotoğraf 25 yıllık arkadaşlarım ve kızım. Çooookkkk kıymetli” notu ile paylaştı.

İşte Pınar Altuğ’un o makyajsız fotoğrafı

Pınar Altuğ, geçtiğimiz haftalarda verdiği bir röportajda sosyal medya ile arasının nasıl olduğu şeklindeki soruya “Fena değil, hesaplarımı kendim yönetiyorum. Ama sosyal medyasız yaşayamayan biri değilim. Görüyorum, elinden telefonu düşürmeyip, her anı görüntüleyip paylaşanlar var. Ben onu beceremiyorum, anı yaşamaya dalıyorum, çekmek aklımın ucundan bile geçmiyor. Hatta bazen arkadaşlarımın organizasyonlarından çıktığımda bakıyorum ki, hiç fotoğraf çekmemişim.” şeklinde yanıt vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler