Ana SayfaÜnlülerHaluk Levent'e büyük şok: Yanlışlıkla gözaltına alınmış!

İlgili Postlar

Haluk Levent’e büyük şok: Yanlışlıkla gözaltına alınmış!

Haluk Levent’e büyük şok: Yanlışlıkla gözaltına alınmış! Geçen ay gözaltına alınan Haluk Levent, yanlışlıkla gözaltına alındığını açıkladı. Haluk Levent’in başına gelen olay şaşkınlık yarattı. Detaylar haberimizde…

Haluk Levent, İşitme Cihazı Çalınan Çocuğa Yardım Eden Aileye Özel Konser Verecek…

Haluk Levent’in gözaltı olayı

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz ay “resmi belgede sahtecilik” suçundan arandığı iddia edilen ve Ankara’da gözaltına alınan Haluk Levent, serbest bırakılmasının ardından “Arkadaşlar eski günler yok artık. Artık sosyal medya var. Artık tutuklandı vs yok!!! 12 yıl önce bir evrakta benim imzam var mı yok mu diye soruldu. 12 yıl önce!! Yok dedim çıktım.. Savcı ile işim 2.5 dakika sürdü.. Hiç bir sorunum yok.. Haber siteleri haberi yaptığında savcılıkta değildim. 2 saat 40 dakika önce çıkmıştım.. Ve benim dışarıda olduğum bilindiği halde ‘gözaltına alındı’ haberi yapıldı.. Adliye giriş çıkış dakikam belli.. Niye bu kadar acımasızsınız?” şeklinde bir açıklama yapmıştı.

Haluk Levent’in yeleğini satın alan aile özel konser istemedi!

Haluk Levent yanlışlıkla gözaltına alındı

Başına gelen bu talihsiz olay hakkında yeni bir açıklama yapan ünlü şarkıcı Haluk Levent, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda gözaltı olayının yanlışlıkla olduğunu ifade ederek şu ifadeleri kullandı:

Haluk Levent Kimdir?

Bir memurun yaptığı hata sonucu yanlışlıkla gözaltına alındım

Bir ay önce Ankara’da gözaltına alınmıştım.Tüm medya organlarında gözaltına alınma haberim sanki tutuklandım gibi verilmiş bu beni çok rahatsız etmişti. Az önce Adalet Bakanlığından çıktım. Bir memurun yaptığı hata sonucu yanlışlıkla gözaltına alındığım belgelendi. Bilginize.

Mağdur edildim

Konu ile ilgili tüm bilgi ve belgeler avukatım Hüseyin Küçük’te mevcuttur. Kısacası mağdur edildim. Ve duyduğum rahatsızlıktan dolayı da bu bilgilendirmeyi yapmak ihtiyacı hissettim..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler