Ana SayfaÜnlülerReynmen'in Twitter Hesabı Askıya Alındı!

İlgili Postlar

Reynmen’in Twitter Hesabı Askıya Alındı!

Çıkardığı şarkılar ve sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Reynmen’in Twitter askıya alındı. Ünlü fenomenin hesabı neden askıya alındı? İşte detaylar;

Klip 250 Kişilik Bir Ekiple Çekildi..

Melek klibinde 250 kişilik bir ekiple çalışıldı. Çekimler 2 günde tamamlanırken Klip için sette olan herkese virüs testi ve sık sık ateş ölçümleri yapıldı.
Ekin Beril setten yaptığı paylaşımda ise “Çekimde koltuğunu bıraktığı bir anda yönetmen taklidi yapıyorum ama sesi kapattım. Projenin başından sonuna bela gibi her yerdeyim” notuyla fotoğrafını paylaştı. Klipte kamera karşısında Reynmen’e 60 kişilik ekip eşlik ederken, Ünlü müzisyen klibi için 200 bin lira harcadı.

Farah Zeynep Abdullah, Reynmen’in Hareketini Fena Ti’ye Aldı!

“Bende Birinden Kaptım..İçimde Üretmedim..”

Son Sağlık durumu hakkında hayranlarına bilgi vermeyi ihmal etmeyen Reynmen, “İğrenç, kötü hissediyorum. Hasta gibiyim ama değil gibiyim. İlginç bir şey. Evdeyim, karantinadayım. Hiçbir yere çıkmıyorum. Kimseyle temas etmiyorum. Bu zamana kadar temas ettiğim herkesi de uyardım. Gidip testlerini yaptırsınlar. Sonuç olarak ben de bunu birinden kaptım, içimde üretmedim. Herkes dikkat etsin.” dedi.

Reynmen Kimdir?

Enes Batur’la Karşı Karşıya Geldi

Türkiye’nin en çok takipçiye sahip YouTuber’larının arasında yer alan Enes Batur, ‘Topluluk kurallarını’ ihlal ettiği gerekçesiyle YouTube’dan ceza almıştı…

Sosyal medya hesabından cezaya itiraz eden Batur “Sinir krizi geçireceğim gerçekten. 5 yıl önce yayınladığım bir video yüzünden ihtar aldım. YouTube’a video yüklemem yasaklandı. Sıkıntıyı çözmeye çalışacağım bakalım dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullanmıştı.

Reynmen’in Twitter Hesabı Askıya Alındı!

Çıkardığı şarkılar ve sosyal medyadan yaptığı açıklamalar ile sık sık gündeme gelen Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş’ın Twitter askıya alındı.

Reynmen, bu durumu şaşkınlıkla karşılayarak takipçileriyle paylaştı. Instagram sayfası üzerinden bir paylaşım yapan Reynmen, Twitter hesabının askıya alındığını duyurdu. Bu duruma şaşıran Reynmen, “Nasıl ya” notunu düştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler