Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen Kripto Para Mağduru Oldu

İlgili Postlar

Gülben Ergen Kripto Para Mağduru Oldu

Bir süredir gözlerden uzak bir yaşam sürdüren ünlü şarkıcı Gülben Ergen zaman zaman İstanbul sokaklarında görüntüleniyor. Bu sabah objektiflere yakalanan Gülben Ergen samimi açıklamalarda bulundu. Gülben Ergen kripto para mağduru oldu. İşte detaylar;

Gülben Ergen “Unutmayın ki Bana Hiçbir Şey Olmaz” Sözünü Satışa Sundu…

Sanatçı Gülben Ergen’in yıllar önce söylediği “Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz” sözü NFT ile açık artırmaya çıkarılıyor. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, “Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz” sözünü söylediği anı Rarible üzerinden satışa sundu.

Nazan Öncel’den Gülben Ergen’e Destek

“Bana, Unutmayın ki Hiç Bir Şey Olmaz”

Son dönemde NFT’ye dönüştürülüp satılan sanat eserlerinde artış yaşandı. JPEG resimlerden şarkılara kadar birçok eser, dijital ortamda satışa sunulmaya başlamıştı. NFT trendine uyan kişilerden biri de Gülben Ergen oldu. Gülben Ergen, ikonik sözü “Bana unutmayın ki hiçbir şey olmaz” ın NFT’ye dönüştürüldüğünü ve açık artırmaya sunulduğunu açıkladı. Ünlü şarkıcı Ergen, Twitter hesabından şu açıklamayı yaptı:
“Magazin dünyasından çıkıp internette klasikleşen ‘Bana, unutmayın ki hiç bir şey olmaz’ dijital dünyada yaşamına devam etmek için #NFT’ye dönüşüyor. NFT serimizin ilk versiyonu Rarible üzerinden açık arttırmaya sunuldu.”

Gülben Ergen Kripto Para Mağduru Oldu

Son bir haftada tüm dünyada sert düşüş yaşayıp hızla değer kaybeden kripto para yatırımlarından zarar edenler arasında ünlü şarkıcı Gülben Ergen de var. Önceki gün Etiler’de görüntülenen Gülben Ergen, kripto para yatırımlarından ciddi anlamda zarar ettiğini açıkladı.

“Sormayın tepetaklak olduk. Düştü, çok moralim bozuk” diyen Gülben Ergen, “Gitti giden. Yok canım küçük küçük kayıplar. İlle bir şey yatırım diye yapılmaz, zaten kazanmadığımız bir dönemdeyiz neyin yatırımını yapacağız. Bunun dünyalı bir hareket olduğunu görmek çok önemli” ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler