Ana SayfaÜnlülerReynmen Ela Şarkısı Yüzünden Davalık Oldu...

İlgili Postlar

Reynmen Ela Şarkısı Yüzünden Davalık Oldu…

Son zamanların en çok takip edilen sosyal medya fenomenlerinin başında gelen Reynmen’in yine başı dertte. Ela şarkısının söz yazarı olan ve yasal sahibi Emrah Karakuyu ile davalık olduğu iddia edildi. Detaylar Haberimizde..

Hakan Ural’dan, Reynmen’e Büyük Tepki!

Reynmen Ela Şarkısı Yüzünden Davalık Oldu…

Derdim Olsun şarkısı ile yüz milyonlarca dinlenmesinin peşinden Ela şarkısınıda söyleyen ünlü fenomen Reynmen’in YouTube’da 5 milyondan fazla abonesi bulunuyor.

Reynmen Kimdir?

Reynmen ile ilgili görsel sonucu

Reynmen, Ela’yı İzin Almadan Kullandı!..

Söylediği Ela şarkısının yasal sahibi olan Emrah Karakuyu’dan şarkı için izin almadan klip ve reklam sponsorluğu için ücret aldığı öne sürüldü. Emrah Karakuyu, Reynmen’e dava açtıktan sonra aynı zamanda ünlü fenomene bir daha şarkı vermediği öğrenildi.

Ela için bir içecek şirketiyle anlaşan ve şarkının klibinde şirketin reklamını yapan ünlü fenomen Reynmen’in, bu karlı anlaşmada sonucunda 1 milyon lira kazandığı konuşuluyordu.

Reynmen ile ilgili görsel sonucu

Reynmen Dargın Olduğu Aranjör’e Koştu..

Kulislerde konuşulan dedikodulara göre Emrah Karakuyu’dan bi daha şarkı alamayan Reynmen, çıkış şarkısı Derdim Olsun’u da düzenleyen aranjör Özkan Meydan’a koştu.

Hatta Reynmen’in aranjör Özkan Meydan ile dargın olduğu ve tekrar birlikte iş yapmak için barışmak zorunda kaldığı konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler