Ana SayfaÜnlülerGölge Pop Müziğe Nefes Olmaya Geliyor

İlgili Postlar

Gölge Pop Müziğe Nefes Olmaya Geliyor

Kadınlar matinelerinin en çok aranan isimlerinden birisi olan Gölge Pop Müziğe Nefes Olmaya Geliyor. Gölge Rayan “Dansöz Dünya” şarkısı ile ses getirdi.

Azerbaycan ve Türkiye Kardeşlik Ödülleri’nde En İyi Çıkış Yapan Şovmen Sanatçı Ödülü’nü kazanan Gölge Rayan, yeni şarkısını dinleyiciler ile buluşturdu.

Gölge Rayan Kimdir?

Gölge Pop Müziğe Nefes Olmaya Geliyor

Başarılı bir şekilde müzik hayatına dahi olan Gölge Rayan, üçüncü şarkısı “Dansöz Dünya”yı sevenlerinin beğenisine sundu.

Yıllardır severek şarkı söyleyen ve Ege Üniversitesi Kültür Sanat Konservatuarı’ mezunu olan Rayan, Türkiye’nin birçok ilini gezerek eğlenceli sahne performansı ile kendisine hayran bıraktı.

Yeni şarkısı ile oldukça olumlu yorumlar alan Gölge Rayan “Dansöz Dünya”nın sözü, müziği ve aranjesini Doğu Kılıç’a emanet etti. Klip yönetmenliğini Zafer Güder üstlendi. Klipte dansöz sanatçısı olarak da Aslı Zen rol aldı.

Saç, makyaj ve styling’i ise kendisi gibi yetenekli olan eşi Aysun Rayan üstlendi.

Bunlar Daha Ayak Seslerim

Yeni şarkısına dair düşüncelerini ise şu sözlerle açıkladı Rayan:

“Üzerinde titizlikle çalıştığımız bir iş oldu. Dinleyicilerimize bunun geçtiğini düşünüyorum. Dinleyici o kadar akıllı ki iyi ve kötü çalışmayı ayırt ediyor. Kısa sürede çok güzel izlenme rakamlarına ulaştık. Dinleyen, yorum yapan ve beğenen herkese çok teşekkürler. Bunlar daha ayak seslerim.”

Gölge Rayan Instagram

Dönsün Dünya şarkısının klibini sitemizden izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler