Ana SayfaSosyeteRenkli Lansmanda Ünlüler Geçidi Yaşandı

İlgili Postlar

Renkli Lansmanda Ünlüler Geçidi Yaşandı

Renkli lansmanda ünlüler geçidi yaşandı. Ünlü bir markanın yeni ürünü için düzenlenen etkinlikte adeta ünlüler geçidi yaşandı. Sanat ve sosyete dünyasında tanınan birçok ismin akın ettiği bu özel etkinlikte renkli anlar yaşandı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Renkli lansmanda ünlüler geçidi yaşandı

Renkli lansmanda ünlüler geçidi yaşandı. Ünlü saç boyası markası Schwarzkopf’un Four Seasons Hotel İstanbul’da düzenlediği lansmanda, ilk kalıcı jel boya olan Pure Color tanıtıldı. Schwarzkopf’un yeni saç boyası Pure Color için düzenlediği lansmana, sanat ve sosyete dünyasının sevilen isimleri adeta akın etti.

Mehmet Başeğmez - Eda Doğruöz - Ekin Veral - Hasan Alemdar
Mehmet Başeğmez – Eda Doğruöz – Ekin Veral – Hasan Alemdar

Markanın ruhuna uygun renkli bir lansman düzenlendi

Ünlü markanın saç boyalarında bir yeniliğe imza atarak çıkarttığı ilk kalıcı jel saç boyasının tanıtımı için düzenlediği bu özel etkinlikte yeni ürün Pure Color, markanın ruhunu yansıtan renkli bir lansman eşliğinde tanıtıldı.

Türk Henkel Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Alemdar ve Pazarlama Direktörü Mehmet Başeğmez’in konuşmaları ile başlayan bu renkli tanıtımda, Grup Marka Müdürü olan Ekin Veral saç boyası pazarına enerji, farklılık ve renk getirmeyi hedefleyen yeni marka Pure Color’ı tanıttı.

Ceylan Çapa
Ceylan Çapa

Sanat ve sosyete dünyasından yoğun ilgi gördü

Sanat ve sosyete dünyasının sevilen isimlerinden başta Ceylan Çapa, Chloe , Damla Kalaycık, Duygu Bal, Ezgi Baylar, Hazal Eylül Çelik, Hazar Mortan, Mina Ceran ve Şilan Makal olmak üzere birçok ünlü isim etkinlikte yer aldı.

Seslendirdiği yerli ve yabancı birçok şarkıyla dijital dünyada bir hayli popüler olan şarkıcı Ekin Beril konuşma ve sunumların ardından sahne alırken, tüm konuklar keyifli anlar yaşadı.

Şilan Makal
Şilan Makal

Pure Color, etkinliğe katılanlardan tam not aldı

Pure Color için sabah saatlerinde düzenlenen etkinliğine basın mensupları yoğun ilgi gösterirken, Ece Targıt ise öğleden sonra düzenlenen renkli etkinliğin konukları olan influencer ve bloggerları ağırladı.

Schwarzkopf’un jel formunda ilk kalıcı saç boyası markası olan Pure Color, düzenlenen etkinlikte birbirinden farklı 15 renk çeşidi ve Aloe Vera, Jajoba Yağı, Kaktüs özlerinin yanı sıra Aquaxyl™ ile güçlendirilen formülüyle etkinliğe katılanlardan tam not almayı başardı.

Ekin Beril'in şarkılarıyla renk kattığı etkinlikte, tüm konuklar keyifli anlar yaşadı.
Ekin Beril’in şarkılarıyla renk kattığı etkinlikte, tüm konuklar keyifli anlar yaşadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler