Ana SayfaKimdirEzgi Baylar kimdir?

İlgili Postlar

Ezgi Baylar kimdir?

Şimdilerde Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia ederek gündemin en çok konuşulan ismi haline gelen Ezgi Baylar kimdir? Ezgi Baylar nerede ve ne zaman dünyaya geldi, onu ilk olarak nerede tanıdık, nasıl ünlü bir isim haline geldi? Ezgi Baylar hakkında merak edilen her şeyi sizler için bir araya topladık…


Bugün Doğan Ünlüler

Ezgi Baylar’ı nasıl tanıdık?

Son zamanların dikkat çekici oyuncularından olan Ezgi Baylar, hayatımıza ilk olarak katıldığı 2014 yılında İşte Benim Stilim isimli bir moda yarışması ile girmişti. Yarışmadaki performansı, başarısı ve tavırları ile dikkat çeken Ezgi Baylar, kısa sürede ekranlarda kendine yer edinmeyi başarmış bir isimdir.

Ezgi Baylar’ın eğitimi

1983 yılında dünyaya gelen Ezgi Baylar, Marmara Üniversitesi mezunudur. 2010 yılında dünya evine giren Ezgi Baylar’ın bu evliliğinden bir kız çocuğu dünyaya gelmiştir.

Ezgi Baylar’ın oyunculuk kariyeri

Moda yarışmasındaki başarısının ardından oyunculuk hayatına geçiş yapan Ezgi Baylar, Arka Sokaklar dizisinde rol almıştır. Dizinin 481’inci bölümünde Hale isimli bir mankene hayat veren Ezgi Baylar, polisle iş birliği yapan bir karakteri canlandırdı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler