Ana SayfaÜnlülerRapçi Ezhel'in ardından Khontkar ve Young Bego da uyuşturucuya özendirmekten gözaltına alındı!

İlgili Postlar

Rapçi Ezhel’in ardından Khontkar ve Young Bego da uyuşturucuya özendirmekten gözaltına alındı!

Rap dünyası karıştı. İlk önce Ezhel, şimdi de Khontkar ve Young Bego… Uyuşturucu kullanımına özendirmekten tutuklanan ünlü rapçi Ezhel’in ardından, Khontkar ve Young Bego da gözaltına alındı. Detaylar haberimizde…

Elçin Sangu’dan, uyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel’e destek!

Ezhel’in ardından diğer rapçiler de gözaltına alındı

Ünlü rap şarkıcısı Ezhel, geçtiğimiz günlerde şarkılarına uyuşturucu kullanımına özendirmek ve kullanımını kolaylaştırma gerekçesi ile tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ezhel kimdir?

Khontkar ve Young Bego gözaltına alındı

Ezhel’in ardından şimdi de rap şarkıcıları Khontkar ve Young Bego şarkılarında uyuşturucu kullanımına özendirme gerekçesi ile gözaltına alındı.

Khontkar ve Young Bego’ya destek

Bugün, uyuşturucu kullanımına özendirme gerekçesi ile gözaltına alınan Khontkar ve Young Bego isimli rapçiler için sosyal medyada  Twitter üzerinden #FreeKhontkar ve #YoungBego etiketiyle kampanya başlatıldı. Açılan etiketin ardından ünlü rapçilere destek çığ gibi büyüyor.

İşte Khontkar ve Young Bego’ya atılan destek mesajlarından bazıları:

Şimdi de Khontkar tutuklanmış, alın dayıcım hepsini alın bu sokaklara ses olan kim varsa hepsini alın, kimse vazgeçemeyecek ne yolundan ne sözünden ne de dinlediğinden.

İnsanları yaptığı müzik ile içeri almak bana çok enteresan geliyor o kadar gaspçı, katil varken, çocuk tecavüzcüsü varken bu adamların yaşam tarzlarını müziğinde anlatması mı suç?

Ne yani bu adam şarkısında Mary Jane dediği için mi tutuklandı cidden güzel sistem.

Siyasiler, nefretle büyüttüğünüz çocuklar sonunuz olacak..

Ezhel’in tutuklanmasının ardından ünlü isimlerden gelen destek paylaşımlarından bazıları şöyle:

Anıl Acar (Gazapizm): Bugüne kadar Türkiye’deki hiç bir rap sanatçısının taciz , tecavüz , uyuşturucu satıcılığı, gasp, çocuk istismarı gibi suçlardan dosyası yok. Genç arkadaşlarımız şu duruma özenebilirlerse hiç fena bir ülke olmayız

Anıl Piyancı: Bugün Ezhel’in Müptezhel albümü 1 yaşında, hep kutlayalım kanka 1 yıl olunca diyordu,başardık olum diyordu ! Nasip olmadı… Ama başardın kanka çok fena başardın… Şu gün bunun en büyük kanıtıdır !

Ceza: Şiddet dolu, ahlak yoksunu yayınlar ve insanlar özgürken bu hiç olmadı.

Güliz Ayla: Gerçek hayatta tecavüzcüler, katiller, hırsızlar serbest dolaşıyorken, tamamen kurgusal laflar sebebiyle bir sanatçının hapse atılmasını anlayamıyorum.

Koray Avcı: MÜZİĞİ SUSTURAMAZSINIZ!

Hayko Cepkin: Şarkı da mı söylemeyaaah #ezhel #FreeEzhel Ben istediğim sözü yazar, sen anladığın kadarını dinlersin. Ben istediğim gibi yaşar, sen yaşayamadığın kadarını izlersin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler