Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola isyan etti: Önce yasaları değiştirin, sonra oy isteyin!

İlgili Postlar

Ezgi Mola isyan etti: Önce yasaları değiştirin, sonra oy isteyin!

Ünlü oyuncu Ezgi Mola’dan isyan! Ünlü oyuncu bir sokak köpeğinin başına gelenleri anlatıp “Önce yasaları değiştirin, sonra oy isteyin.” diyerek isyan etti. Detaylar haberimizde…

Ezgi Mola’dan Serenay Sarıkaya’ya: Sinirlerimi bozma!

Ezgi Mola’dan oy isyanı: Önce yasaları değiştirin

27 Mayıs tarihinde sabaha karşı saatlerinde Aydın Efeler Belediyesi’nin Kocagür Mahallesi’nde bulunan Temizlik İşleri şantiyesinde bir köpek ezilerek hayatını kaybetti. Hassas ve duyarlı kişiliği, özellikle masum hayvanlara karşı özverili tutumu ile tanınan ünlü oyuncu Ezgi Mola, sosyal medya hesabından olayı anlattı, “Önce yasaları değiştirin, sonra oy isteyin” sözleri ile isyan etti.

Ezgi Mola Kimdir?

Şantiyenin bir ferdi olan köpek hayatını kaybetti

Ezgi Mola, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “5 yıl önce yavru sokak köpeği iken şantiye çalışanlarımızca sahiplenilerek her türlü bakımı yapılan, yerde yatan maskot köpeğimiz, araç sürücüsü tarafından fark edilememiştir. İstenmeden yaşanan bu elim kazada şantiyenin bir ferdi gibi sevilen köpeğimiz hayatını kaybetmiştir” dedi.

Onlarca ş…fsizi hapse tıkın; sonra oy isteyin

Vefat haberinin ardından konuşmasına devam eden Ezgi Mola, hayvanlara yapılan işkencelere, kadına uygulanan şiddete tepki göstererek “Seçim zamanı şunu yapacağız bunu yapacağız diyeceğinize önce yasaları değiştirin. Onlarca ş…fsizi hapse tıkın; sonra oy isteyin.” dedi. O çalışanın işten çıkarılmasını ve yargılanmasını talep ederek Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakça’ya çağrıda bulundu.

Ezgi Mola’nın çağrısına yanıt geldi

Ezgi Mola’nın çağrısı yanıtsız kalmadı. Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan’ın talimatı ile sorumlular hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunularak kazaya sebep olan şahsın iş akdi feshedildiği bilgisi geldi.

Günümüzün en yetenekli ve başarılı oyuncularından biri olan Ezgi Mola, duyarlı kişiliği ile dikkat çekiyor. Ezgi Mola, sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle takdir topluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler