Ana SayfaDedikoduSeda Sayan'dan Hayranlarını Üzecek Haber! Ameliyata Alınıyor

İlgili Postlar

Seda Sayan’dan Hayranlarını Üzecek Haber! Ameliyata Alınıyor

Programına hız kesmeden devam eden Seda Sayan’dan hayranlarına kötü haber geldi. Seda Sayan neden ameliyat olacak? Detaylar haberimizde…

Seda Sayan Kimdir?

Seda Sayan’dan Hayranlarını Üzecek Haber! Ünlü Şarkıcı Ameliyata Alınıyor

Ünlü şarkıcı ve sunucu Seda Sayan, dün akşam programının yapım şirketinin düzenlediği iftar yemeğinde görüntülendi. Sorulan soruları samimi bir şekilde cevaplayan Seda Sayan, hayranlarını üzecek haber verdi. Seda Sayan sağlık durumu ile akalı, “Pilates yaparken iki kasım yırtıldı. Fizik tedavi ile geçirebileceğimizi sandık ama olmadı. Ameliyat şart” açıklamasını yapan Seda Sayan, yaz bitiminde ameliyat olacağını açıkladı.

Herkes Aldatılan Eda Gök’e Destek Verirken, Teyzesi Seda Sayan Ne Yaptı?

Oğlu Oğulcan Engin’in sevgilisi ile tanıştığı iddialarına cevap veren Seda Sayan “Henüz tanışmadım. Oğulcan ile de konuşmadık bu konuyu. Çocuğum kimi getirirse başımın tacı. Ama daha küçük. Bence bir erkek 30 yaşından sonra evliliği düşünmeli” açıklamasında bulundu. Oğulcan’ın çok aklı başında bir çocuk olduğunu da sözlerine ekleyen Sayan, “Ben artık harçlığımı ondan alıyorum. Artık her şeyi o yönetiyor, aileye o bakıyor. Patron o” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler