Ana SayfaÜnlülerAsena Atalay ve Caner Erkin'in velayet davasında bilirkişi raporu ortaya çıktı! Caner,...

İlgili Postlar

Asena Atalay ve Caner Erkin’in velayet davasında bilirkişi raporu ortaya çıktı! Caner, oğlunu alabildi mi?

Asena Atalay ve Caner Erkin arasında süren velayet davasında yeni bir gelişme yaşandı. Oğulları Çınar’ın velayetini almak isteyerek mahkemeye başvuran Caner Erkin, velayeti alabildi mi? Mahkemede, bilirkişi raporu açılandı. Çınar, artık annesi Sena Atalay yerine babası Caner Erkin ile mi yaşayacak? Detaylar haberimizde…

Asena Atalay ve Caner Erkin’in Mal Paylaşımı Davasında Şok Karar!

Asena Atalay-Caner Erkin velayet davasının bilirkişi raporu ortaya çıktı

Ünlü futbolcu Caner Erkin’in eski eşi Asena Atalay’a oğulları Çınar’ın velayetini almak için açtığı velayet davasının son duruşması görüldü. Duruşmada, bilirkişi raporu açıklandı. İstanbul 11. Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, davacı Caner Erkin katılmadı. Davalı Asena Atalay ise, duruşmaya avukatı Beyza Sındıraç ile birlikte katıldı. Duruşmada, Çınar’ın velayetine ilişkin psikolog ve sosyal hizmet uzmanı tarafından hazırlanan bilirkişi raporunun mahkemeye ulaştığını anlatıldı.

Caner Erkin kimdir?

Özel istek olmaz

Asena Atalay’ın avukatı Beyza Sındıraç, söz alarak “Raporu yeni aldık. İnceleyip beyanda bulunmak için süre istiyoruz. Ayrıca ben milletvekili adayıyım. Eğer ki milletvekili olursam avukatlık görevini yapamayacağım. Davayı başından sonuna kadar ben takip ettim. Müvekkilim için büyük bir tedirginlik yaşıyorum. Büyük bir hak kaybı var. Duruşma erkene alınabilir mi?” dedi. Ancak, mahkeme hakimi, “Özel istek olmaz” dedi ve davayı 14 Eylül tarihine erteledi.

Asena Atalay kimdir?

Çınar’ın ifadesi olumlu

Bilirkişi raporunda; Asena Atalay ve Caner Erkin’in ortak çocukları Çınar’ın velayeti konusunda taleplerine yer verildi. Bilirkişi tarafından sunulan raporda; tarafların çocukları Çınar’ın sahip olduğu koşullardan memnun olduğu ve bu koşullar içerisinde mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir gelişim yaşadığı aktarılırken, Çınar’ın bakımının annesi, anneannesi, bakıcısı ve dedesi tarafından yeterli düzeyde karşılandığı belirtildi. Raporda; “Küçük Çınar, birlikte yaşadığı tüm aile bireylerini ve çevresini olumlu olarak tarif etmektedir. Anne ve babasıyla güven duygusu içerisinde yakın bir ilişki ve etkileşim sürecine sahiptir. Herhangi bir olumsuz duygulanım bozukluğu yoktur. Çocuk babasıyla birlikte daha fazla zaman geçirmek istemektedir. Her ne kadar taraflar karşılıklı suçlayıcı bir dil kullansalar da çocuğun baba ile ilişki ve etkileşimini arttırma yönünde ortak istek ve beklentilere sahip oldukları görülmüştür.” şeklinde ifadeler yer aldı.

Caner Erkin oğlunun velayetini alabildi mi?

Çınar ve babası Caner Erkin’in arasındaki şahsi ilişkinin, Erkin’in çalışma şartları göz önünde bulundurularak yeniden düzenlenmesi gerektiği belirtilen bilirkişi raporunda; “Davalı Asena Atalay bu konuda olumlu bir tutum sergilemektedir. Davacı Caner Erkin davalı Asena Atalay’ı haberdar etmek suretiyle çocuğun beklentisi doğrultusunda haftada en az iki gün şahsi ilişki kurması mümkündür. Bu nedenle davacı baba ile çocuğu arasındaki şahsi ilişkinin yeniden düzenlenmesi gerekmektedir. Öte yandan şu aşamada velayet değişikliğini gerektirir bir durum söz konusu değildir.” denildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler