Ana SayfaDedikoduYaşar İpek: O Gay Oğluna Söyle...

İlgili Postlar

Yaşar İpek: O Gay Oğluna Söyle…

Seren Serengil’in evlilik haberi magazin dünyasına bomba gibi düşerken konuşulan bir diğer olay ise, eski sevgilisi Özay Bakır. Özay Bakır ve Yaşar İpek arasında gerilim gittikçe tırmanıyor. Detaylar haberimizde…

Yaşar İpek Kimdir?

Yaşar İpek: O Gay Oğluna Söyle…

Seren Serengil’in eşi Yaşar İpek ve eski sevgilisi Özay Bakır arasında gerilim magazin dünyasında bomba etkisi yarattı. İkili arasındaki gerilim ise gittikçe tırmanıyor. Son olarak Özay Bakır, Yaşar İpek’i savcılığa şikayet etti. Özay Bakır’ın annesi ise oldukça konuşulacak bir ifade vererek herkesi şaşkına uğrattı. İkili arasındaki gerginlik ise Seren Serengil’in, eski sevgilisinin profilinde olan videosuydu.

Seren Serengil Kimdir?

Özay Bakır, Yaşar İpek’in kendisini, sosyal medya hesabındaki Seren Serengil’in göründüğü bir video yüzünden tehdit ettiğini söyleyerek İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurdu. Savcılığın başlattığı soruşturma kapsamında Özay Bakır’ın annesi Gülay Bakır ise şu şok ifadeyi verdi: “Seren Serengil’in telefonundan arandım. Arayan Yaşar İpek’ti. ‘O gay oğluna söyle videoyu silsin. Mekanını basarım’ diye tehdit etti. Oğlumun hayatından endişe ediyorum.”

Seren Serengil ve Yaşar İpek Nikah Ayrıntıları

Özay Bakır’ın annesinin bu ifadesinden sonra ne olacağı merakla bekleniyor. İki tarafta bu işin peşini bırakmayacak gibi duruyor. İkilinin takipçileri konuyu yakından takip ederken, Seren Serengil bu konu hakkında oldukça sessiz kalmayı tercih ediyor.

Özay Bakır ve Yaşar İpek Arasında Gerginlik!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler