Ana SayfaDedikoduSeren Serengil: Hadise Bana Mafyalarla Haber Gönderiyor!

İlgili Postlar

Seren Serengil: Hadise Bana Mafyalarla Haber Gönderiyor!

Hadise’nin, Seren Serengil açtığı 100 bin TL’lik dava herkeste şok etkisi yaratmıştı. Kendisi için açılan davada sessizliğini bozan Seren Serengil, herkesi şok edecek şeyler söyledi. Hadise, Seren Serengil’e ne yaptı? İkili arasında yaşanan gerginlik haberimizde…

Seren Serengil Kimdir?

Seren Serengil: Hadise Bana Mafyalarla Haber Gönderiyor!

Bilindiği üzere Hadise, Duymayan Kalmasın programı sunucuları olan Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu’na gerçek dışı konuşma iddiasıyla tazminat davası açmıştı. Bu haberin gündeme düşmesinin ardından dava açılan Seren Serengil’de sessiz kalmadı ve herkesi şok edecek açıklamalarda bulundu.

Hadise Kimdir?

Sosyal medyada fotoğraf yayınlayan Seren Serengil, fotoğrafın altına şu yorumu yaptı: “Haber içeriğini program editör ekibi hazırlar mutfağında ben yokum ama mafyalarla bana haber gönderttiriyor tehdit içerikli ben de kendisini savcılığa verdim herkesin yazıp çizdiği bir şeyi ve bildiği bir şeyi biz söyleyince kabahat oluyor terzisinden tutun bodyguardına kadar bizi aradılar konuştuk.”

Seren Serengil’den Hadise’ye Şok Sözler!

Seren Serengil ve Hadise Arasında Neler Olmuştu?

Bildiği üzere Hadise’nin Bodrum’da işlettiği La Plaj isimli mekana, iddiaya göre 1 milyon 900 bin liralık borcu nedeniyle icra geldiği haberleri magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Hadise, çıkan haberlerin doğru olmadığını söylese de çeşitli programlarda yer almaya ve konuşulmaya devam etmişti.

Olay, son olarak Seren Serengil ile Cengiz Semercioğlu’nun sunduğu Duymayan Kalmasın programında değerlendirildi. Yapılan programda ‘Hadise’ye haciz şoku’, ‘Hadise 200 bin liralık tatilin tadını çıkartıyor, alacaklılar borçlunun yolunu gözlüyor” gibi farklı başlıklardaki haberlerle durum değerlendirildi.

Ancak Hadise, programda aleyhine yapılan gerçek dışı haber ve yorumları affetmedi. Durumu savcılığa bildirdi. Program sunucuları Serengil ve Semercioğlu’ndan 100’er bin liralık manevi tazminat talep etti. Televizyon kanalı ile programın sunucuları hakkında aleyhinde konuşmamaları için tedbir de isteyen Hadise’nin avukatı yapılan yorumların asılsız ve mesnetsiz olduğunu dile getirdi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler