Ana SayfaÜnlülerUyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel, cezaevinden mektup yazdı!

İlgili Postlar

Uyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel, cezaevinden mektup yazdı!

Şarkılarında uyuşturucu kullanımına özendirme iddiası ile tutuklanan ünlü rap şarkıcısı Ezhel, geçtiğimiz günlerde girdiği cezaevinden mektup yazdı. Ezhel’in mektubundan çarpıcı ifadeler yer aldı. İşte detaylar…

Rapçi Ezhel’in ardından Khontkar ve Young Bego da uyuşturucuya özendirmekten gözaltına alındı!

Ezhel cezaevinden mektup yazdı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alınan, götürüldüğü savcılıkta ‘uyuşturucu kullanımını özendirmek ve kolaylaştırmak’ iddiası ile tutuklanan gerçek ismi ile Sercan İpekoğlu, herkesin tanıdığı sahne ismi ile Ezhel, cezaevinden mektup yazdı. Ezhel’in mektubunda, “Kahrolsun sansür yaşasın tam bağımsız rap” ifadesi dikkat çekti.

Ezhel kimdir?

Dinlediğim her türkü bugüne kadar duyduğum en güzelleriymiş gibi geliyor

Mektubunda; ailesine, dostlarına ve sevenlerine seslenerek sağlının iyi olduğunu, bulunduğu cezaevinde de kendisini dinleyenlerden destek gördüğünü ifade eden Ezhel, çok ilginç bir koğuşta bulunduğunu belirterek “İnşaat işçisi de var Amerika mühendislik bitirmiş insan da. Varoş hikayeleri ve entelektüel tartışmalar bir arada. Nedendir bilmiyorum, mahpusluktan mı, duyduğum her şiir, dinlediğim her türkü bugüne kadar duyduğum en güzelleriymiş gibi geliyor.” şeklinde ifadeler kullandı.

Ben size ne yaptım?

Ezhel, kendisini BİMER’e şikayet eden kişiye, “Ben size ne yaptım. Kendimi geçtim, sizi bir anayı ağlatmanın vicdanıyla baş başa bırakıyorum.” diyerek seslendi.

Kahrolsun sansür yaşasın tam bağımsız rap!

Ünlü rapçi Eszhel, cezaevinden yazdığı mektubunu “Kahrolsun sansür yaşasın tam bağımsız rap!” şeklinde sonlandırdı.

İşte Ezhel’in sosyal medya hesabından paylaşılan cezaevinden gönderdiği o mektup:

Ezhel’in tutuklanmasının ardından sosyal medyada destek mesajları paylaşılmaya başlandı. İşte o destek mesajlarından bir kısmı:

Anıl Acar (Gazapizm): Bugüne kadar Türkiye’deki hiç bir rap sanatçısının taciz , tecavüz , uyuşturucu satıcılığı, gasp, çocuk istismarı gibi suçlardan dosyası yok. Genç arkadaşlarımız şu duruma özenebilirlerse hiç fena bir ülke olmayız

Anıl Piyancı: Bugün Ezhel’in Müptezhel albümü 1 yaşında, hep kutlayalım kanka 1 yıl olunca diyordu,başardık olum diyordu ! Nasip olmadı… Ama başardın kanka çok fena başardın… Şu gün bunun en büyük kanıtıdır !

Ceza: Şiddet dolu, ahlak yoksunu yayınlar ve insanlar özgürken bu hiç olmadı.

Güliz Ayla: Gerçek hayatta tecavüzcüler, katiller, hırsızlar serbest dolaşıyorken, tamamen kurgusal laflar sebebiyle bir sanatçının hapse atılmasını anlayamıyorum.

Koray Avcı: MÜZİĞİ SUSTURAMAZSINIZ!

Hayko Cepkin: Şarkı da mı söylemeyaaah #ezhel #FreeEzhel Ben istediğim sözü yazar, sen anladığın kadarını dinlersin. Ben istediğim gibi yaşar, sen yaşayamadığın kadarını izlersin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler