Ana SayfaÜnlülerRafet El Roman' a 20 bin Euro' luk Tazminat Şoku!...

İlgili Postlar

Rafet El Roman’ a 20 bin Euro’ luk Tazminat Şoku!…

Ünlü şarkıcı Rafet El Roman 20 bin Euro’ luk Tazminat Şoku Yaşıor!…Müzisyen Kerim Neşe Büyükarslan, şarkıcı Rafet El Roman ’a iki sene evvel açtığı dava sonuçlandı. Rafet El Roman ile Kerim Neşe Büyükarslan’ ın ortağı olduğu RER Müzik Yapım ve El Roman Müzik Yapım şirketleriyle sözleşme imzaladığını açıklayan Kerim Neşe Büyükarslan, sözleşmeye aykırı davranıldığını öne sürmüştü. O Mahkeme sonuçlandı ve 20 bin Euro’ luk Tazminata karar verildi. İşte Detaylar…

Su El Roman: Testim Negatif Ama Korona Oldum

Rafet El Roman’ a 20 bin Euro’ luk Tazminat Şoku!…

Hürriyet gazetesinden Özge Eğrikar’ ın hazırlamış olduğu özel haberine göre; Kerim Neşe Büyükarslan, kendisine ait üç şarkı ve bir maxi single’ın sözleşmede Emre Grafson Müzik ’ten çıkacağı belirtilmesine rağmen ‘El Roman Müzik ’ten çıktığını, ‘Yadigar’ şarkısına klip çekilmediğini ve ‘Lügat’ şarkısına da dönemin teknolojisinin altında bir klip çekildiğini iddia etti.

Rafet El Roman Gazetecilere Dert Yandı…

“Kötü Niyetli Bir Tutum”

Dilekçede şu ifadelere yer verildi; “Rafet El Roman ve müzik şirketlerinin tutumu, Büyükarslan’ın yükselmesini engelleyici kötü niyetli bir tutumdur”. Mahkeme, Rafet El Roman ile RER Müzik Yapım şirketinin 20 bin Euro (315 bin TL) cezai şart bedeli ödemesine hükmederken, Kerim Neşe Büyükarslan’ ın maddi ve manevi tazminat taleplerini reddetti.

Rafet El Roman kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler