Ana SayfaDedikoduPınar Deniz Yiğit Kirazcı Hakkında Açıklama Yaptı

İlgili Postlar

Pınar Deniz Yiğit Kirazcı Hakkında Açıklama Yaptı

Aslı Enver, İpek Bilgin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar’ın rol aldığı “Sırça” adlı oyunun galası önceki akşam Maximum Uniq Hall’de yapıldı. Oyunun galasına Pınar Deniz’de katıldı. Pınar Deniz Yiğit Kirazcı hakkında açıklama yaptı.

Pınar Deniz’den Yiğit Kirazcı Açıklaması

“Yargı”nın başrol oyuncusu Pınar Deniz, L’officiel dergisinin yeni sayısına kapak oldu. Bir süre önce Yiğit Kirazcı ile ilişkisi sona eren Deniz, aşkla ilgili şöyle konuştu:

“Ben bütün ilişkilerimi saf bir yerden kurarım. Hayata bu duyguları hissetmek için geldiğimize inanıyorum. Aşk başlarken güzel ama biterken de güzel bitebilmeli. Bu ilişkiyi nasıl yaşadığınla alakalı bir şey. Benim açımdan kötü biten bir ilişkim yok ama üzülüyorsun tabii. Yine de yaş ilerledikçe daha acısız bitiyor.”

Pınar Deniz Oyuncu Olmadan Önce Hangi Mesleği Yapıyordu?

“Köpeğimi İnsanlardan Daha Çok Seviyorum”

Köpeğini insanlardan daha çok sevdiğini belirten Pınar Deniz, bunun sebebini açıkladı:

“İnsanların öze dönmesi gerekiyor. Belki de daha büyük sanat çıkacak bu kaostan. İnsan sevmemeye başladım. Hayvanları sevmeyi tercih ediyorum. Köpeğimi insanlardan daha çok seviyorum. Fikri özgür ve sınırsız insanlara ihtiyacımız var. Sınırlı kafa yapısına sahip insanlarla iletişim kurmak istemiyorum. Kendi içime dönüp kendi hayatımı aydınlatmakla meşgulüm.”

Yiğit Kirazcı Kimdir?

Pınar Deniz Yiğit Kirazcı Hakkında Açıklama Yaptı

Aslı Enver, İpek Bilgin, Cem Yiğit Üzümoğlu ve Güven Murat Akpınar’ın rol aldığı “Sırça”nın galası önceki akşam gerçekleşti. Birçok ünlü isim, ilk gösterimde arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Ahsen Eroğlu, Aslıhan Malbora, Çağlar Çorumlu, Cansel Elçin, Damla Sönmez, Nilperi Şahinkaya-Emre Yusufi, Güven Kıraç, Hande Doğandemir, Hazal Kaya, Selin Şekerci, Ozan Dolunay-Pelinay Yiğit, Pınar Deniz, Sadri Alışık ve Serkan Altunorak geceye katıldı. İşadamı Önder Öztarhan ile aşk yaşayan Aslı Enver, oyununun gala gecesinde yalnız kaldı. İşadamı, sevgilisinin oyununu izlemeye gelmedi.

Kanal D’nin sevilen dizisi “Yargı”nın başrolü Pınar Deniz, “Setten çıkıp geldim. Makyajsız ve yorgunum” dedi.

Kısa bir süre önce Yiğit Kirazcı ile ilişkisini sonlandıran Deniz, ayrılık sebebi hakkındaki sorulara şu yanıtı verdi: “Bu çok özel bir konu. Yiğit ile ayrıldık. Herkesin kendi hikayesi devam ediyor.”

Pınar Deniz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler