Ana SayfaDedikoduErdal Beşikçioğlu'ndan Bergen Açıklaması

İlgili Postlar

Erdal Beşikçioğlu’ndan Bergen Açıklaması

Seyirciden büyük ilgi gören “Bergen” filminin başrol oyuncuları Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu önceki akşam Şişli’de görüntülendi. Erdal Beşikçioğlu’ndan Bergen açıklaması geldi. Farah Zeynep Abdullah ise sessizliğe büründü. İşte ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun yaptığı o açıklamalar;

Bergen Gişe Rekorları Kırmaya Devam Ediyor

Salon sayısını 1200’den 1214’e çıkaran ‘Bergen’, gösteriminin üçüncü hafta sonunda toplam gişenin % 66.6’sını aldı. Toplam 1.079.856 izleyicinin 720.096’sı ‘Bergen’ bileti satın aldı.

‘Bergen’in Hafta Sonu İzleyici Sayıları
4 – 6 Mart… 718.043 (Açılış)
11 – 13 Mart… 981.187 (Artış % 36.6 Artış)
18 – 20 Mart… 720.096 ( % 26.6 Azalış)

Farah Zeynep Abdullah’ ın ‘Bergen’ Filmi Galasındaki Tarzı Gözleri Kanattı…

Erdal Beşikçioğlu’ndan Bergen Açıklaması

Erdal Beşikçioğlu, 4 milyonu aşkın seyirciyi sinema salonlarına çeken “Bergen”in başarısı sorulunca şöyle dedi:

“Pandemi sonrası salonların doluyor olması çok keyif verici. Umarım diğer filmler de hak ettikleri karşılığı bulur. Filmin bu kadar çok izlenmesi bizi de şaşırttı. Evet, bir şeyler bekliyorduk ama sosyal bir harekete dönüşmesini beklemiyorduk.”

Erdal Beşikçioğlu Kimdir?

“Bu Bir Drama Arkadaşlar”

Beşikçioğlu, “Filmde şarkıları Farah Zeynep Abdullah’ın seslendirmesini eleştirenler oldu, bu konuda ne söylemek istersiniz?” sorusuna da şöyle yanıt verdi:

“Bu bir drama arkadaşlar. Eğer oyuncu şarkı söyleyebiliyorsa bunu göz ardı edemezsiniz. Merak eden varsa eğer Bergen’i tabii ki dinleyebilir. Bu bizim için tuhaf bir eleştiri değil.”

Farah Zeynep Abdullah muhabirlerin sorularını yanıtlamadı, kendisini bekleyen araca binip uzaklaştı.

Farah Zeynep Abdullah: Şiddeti Hiç Bu Kadar Yakından Tanımamıştım

‘Acıların kadını’ olarak anılan Belgin Sarılmışer’in hayatının anlatıldığı filmde sanatçıyı canlandıran Farah Zeynep Abdullah, “Şiddeti hiç bu kadar yakından görmemiş, tanımamıştım. Çünkü fiziksel şiddet tespiti kolay olabiliyor. Şiddeti ele alış biçimimiz bu süreçte beni heyecanlandırdı açıkçası. Filmde çok fazla şiddet göstermiyoruz ama göstermekten ziyade hissediliyor” dedi.

Farah Zeynep Abdullah kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler