Ana SayfaDedikoduSeda Bakan İkinci Çocuğuna Hamile!

İlgili Postlar

Seda Bakan İkinci Çocuğuna Hamile!

Ekranların sevilen oyuncusu Seda Bakan sosyal medyayı da aktif kullanan isimler arasında olsa da bugün verdiği haber herkesi çok heyecanlandırdı. Seda Bakan ikinci çocuğuna hamile. Peki çocuğun cinsiyeti belli oldu mu? İşte detaylar;

Seda Bakan’ın 80’ler Pozuna Beğeni Yağıyor…

2014 ‘de müzisyen Ali Erel ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Seda Bakan, 2019 ‘da küçük kızı kızı Leyla’yı dünyaya getirmişti. Sosyal medyada yayınladığı resimler ve videolarla takipçileri arasında bolca beğeni alab Seda Bakan, güzel paylaşımlarına bugün son bir yenisini daha ekledi.

Seda Bakan’ın makyajsız hali şaşırttı!

35 yaşlarındaki genç anne Seda Bakan, kızı Leyla ile çekildiği pozu Instagram sayfasından yayınladı. Yetenekli oyuncu, paylaştığı son pozun hemen altına “80’ler stayla” mesajını ekledi. Çok kısa sürede yüzlerce beğeni ve yorum alan postun altına Seda Bakan ‘ın sevenlerinin nazar boncuğu emojilerinin yanı sıra tek tek ünlü isimler de yorumlar yaptılar.

Seda Bakan İkinci Çocuğuna Hamile!

Seda Bakan, bir milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından hamile olduğunu duyurdu. Belirmeye başlayan karnıyla poz veren oyuncu, kızı olacağını açıkladı: Yeni kız bebek yükleniyor… Dördüncü ayla beraber hayata dönüş başlamıştır.

Hadise, yakın arkadaşının 50 binden fazla beğeni alan gönderisine kalp emojileriyle karşılık verdi. İdil Firat, Bengü, Serkan Altunorak, Berfu Yenenler, Songül Öden ve Cemre Kemer gibi birçok ünlü isim de Bakan’a tebrik mesajları yazdı. Ünlü oyuncuya sevenlerinden de tebrik yorumları yağdı.

Seda Bakan kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler