Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ'dan, uçak kazasında can veren Mina Başaran paylaşımı!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ’dan, uçak kazasında can veren Mina Başaran paylaşımı!

Pınar Altuğ, Dubai’Deki veda partisinden dönerken uçağın düşmesi sonucunda can veren Mina Başaran için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Altuğ, “Sözün bittiği yer. Evlat acısı tarifsiz.” dedi. Detaylar haberimizde…

Mina Başaran’dan acı haber

Dün akşamüstü sularında acı bir haber manşetlere bomba gibi düştü. 14 Nisan’da dünya evine girmeye hazırlanan Başaran Holding’in yönetim kurulu başkanı ünlü iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran, Dubai’de verdiği bekarlığa veda partisi sonrası yanında olan yedi arkadaşı ve iki kadın pilotla bir kadın hostesle birlikte düşen Başaran Holding’e ait TC – TRB kuyruk tescilli Canadair CL – 600 tipi özel jette can verdi.

Aslıhan Doğan Arda Turan’la nikah masasındayken, yakın arkadaşı Mina Başaran uçak kazasında can verdi!

 

Mina Başaran’ın acısı yürekleri dağladı

Mina Başaran’ın vefat haberi, ünlüler dünyasını da yasa boğdu. Herkes tarafından çok sevilen Mina Başaran için taziye mesajları yaparken, Pınar Altuğ da duygusal bir paylaşım ile acısını aktardı. Pınar Altuğ, paylaşımında “Dün akşam haberlerinde duyduğumdan beri boğazım düğüm düğüm, Minacım seni tanıdığımda küçücük bir kız çocuğuydun… Sinemcim ışıldayan gözlerinle enerji veriyordun… Enkaza ulaşılana kadar umudum vardı. Sözün bittiği yer, ateş düştüğü yeri yakar. Evlat acısı tarifsiz. Sözün bittiği yer, mekanınız cennet olsun.” ifadelerine yer verdi.

Bekarlığa veda partisi ölümle bitti

Mina Başaran ile birlikte 11 kadının can verdiği kaza haberi, yürekleri dağladı. Mina Başaran, Metprint Baskı Sistemleri’nin sahibi Murat Gezer ile 14 Nisan’da Çırağan Sarayı’nda evlenecekti. Evlilik öncesinde, yedi yakın arkadaşı ile birlikte Dubai’ye bekarlığa veda partisini kutlamaya gitmişti. Dönüş için Başaran Holding’e ait TC – TRB kuyruk tescilli Canadair CL – 600 tipi özel jet ile Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Şarja OMSJ Havalimanı’ndan, İstanbul Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere havalandılar. Ancak, özel jet şu an için henüz bilinmeyen bir nedenle İran sınırlarında yere çakıldı.

Olay sonrası Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan gelen ilk yazılı açıklamada “Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Şarja OMSJ Havalimanı’ndan, İstanbul Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere havalanan Başaran Holding’e ait TC – TRB kuyruk tescilli Canadair CL – 600 tipi özel jetin, teknik ariza çağrısı yaptıktan kısa bir süre sonra yerel saatle 14.40, Türkiye saati ile 17.40 sularında İsfahan’ın 80 mil Güneybatısına düştüğü belirlenmiştir. İran Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve İran Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi yetkililerinden alınan telefon bilgisine göre; arama kurtarma ekiplerinin kaza yerine henüz ulaşamadıklarını, yerel halkın kaza mahalline ulaştığı, yerel halktan destek alındığı öğrenilmiştir. Bakanlığımız İran Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile irtibat halinde olup gelişmeleri yakından takip etmektedir. Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu ile AFAD ekipleri, söz konusu kazaya ilişkin incelemelerde bulunmak üzere Genelkurmay Başkanlığı tarafından tahsis edilen bir uçakla kaza yerine gideceklerdir.” dendi.

Mina Başaran Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Mine Başaran’ın Babası Kim?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler