Ana SayfaÜnlülerMina Başaran'ın hayatını kaybettiği İran'daki uçak kazasına olumsuz eleştiri yapanlara, ünlüler isyan...

İlgili Postlar

Mina Başaran’ın hayatını kaybettiği İran’daki uçak kazasına olumsuz eleştiri yapanlara, ünlüler isyan etti!

Dün, İran’da düşen özel jette hayatını kaybeden 11 kadının acısı yaşanırken, olumsuz yorumlar baş göstermeye başladı bile. Ünlü isimler, feci şekilde can verenlere yönelik yapılan eleştirilere sessiz kalmadı, isyan etti. Detaylar haberimizde…

Mina Başaran’ın da hayatını kaybettiği uçak kazası hakkında olumsuz eleştiriler

Dün akşamüstü sularında acı bir haber geldi. Başaran Holding’in yönetim kurulu başkanı ünlü iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran’ın da aralarında bulunduğu 11 kişi, İran’da yere çakılan özel jette can verdi. Acı haber, her kesimden insanları yasa boğarken, vefat eden 11 kadın için taziye mesajları ardı arkasında geldi.

Herkesin yüreğini dağlayan acı habere, olumsuz yorumlar da yapıldı. Ünlü isimler, olumsuz eleştiriler yapanlara sosyal medyada isyan etti.

İşte bazı ünlü isimlerin olumsuz eleştiri isyanı:

Hande Doğandemir: Bugünkü üzücü uçak kazasıyla ilgili öyle yorumlar okudum ki insanlığımdan utandım. Böyle acı bir olayda bile nasıl bu kadar acımasız, vicdansız ve kalpsiz olabilirsiniz… Hiç tanımadığınız insanlara karşı bu kadar kin ve nefret dolu olmanın ağırlığını nasıl taşıyorsunuz?

Sadece bu olay değil sosyal medyada ulaşabilmenin verdiği cesaretle kustuğunuz nefretiniz, yaptığınız psikolojik şiddet hiç mi vicdanınızı rahatsız etmiyor, hiç mi gece yastığa başınızı koyduğunuzda içinizi bir huzursuzluk kaplamıyor.. Ben bu sevgisizliği düşündükçe uyuyamıyorum.

Yeşim Salkım: Dün düşen uçakta kızımın ilkokul ve ortaokul arkadaşları vardı. İnsanlığın bitişini yapılan yorumları okuyunca bir kere daha anladım Allah ailelerine sabır versin!

Pınar Altuğ’dan, uçak kazasında can veren Mina Başaran paylaşımı!

 

Cüneyt Özdemir: Ne kadar korkunç insanlarla, bu güzel ülkede yaşadığınızı öğrenmek isterseniz 11 gencecik insanın ölümünün ardından üzüntülerimi belirttiğim twitin altına yazılanları okuyabilirsiniz.

Sunay Akın: Uçak kazasında hayatını kaybeden gençlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum… Ruhları şad olsun kardeşlerimin… (Bu paylaşımın altına bir şey yazmak yok!.. Sizleri, bu üzücü haber sonrasında insan hayatına ve evlat acısına saygı göstermeyen paylaşımlardan dolayı bir dakikalık “kaygı” duruşuna davet ediyorum!)

Cem Davran: Kötünün sinsi cazibesi herkesi usulca kendine çekiyor. Bir güzelliği paylaşmakta tembelliğimiz sonsuz ama aslını bilmediğimiz bir trajediyi bile nefes almadan yorumluyor, yazıyor, çiziyoruz. Farkında mısınız; el ele kirleniyor, kötüleşiyoruz.

Can Yılmaz: Düşen uçak ile ilgili sosyal medyada yazılanlara bakınca anlaşılıyor ki, çürümüşüz biz, acınacak haldeyiz…

Erhan Çelik: Uçak kazasında ölen genç kızlar için hakaret eden, öfke kusan, insanlıktan nasibini almamışlar için adaletten nasibini almış bir savcı yok mu?

Mina Başaran Kimdir? Kaç Yaşındaydı? Mine Başaran’ın Babası Kim?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler