Ana SayfaÜnlülerAslıhan Doğan Arda Turan'la nikah masasındayken, yakın arkadaşı Mina Başaran uçak kazasında...

İlgili Postlar

Aslıhan Doğan Arda Turan’la nikah masasındayken, yakın arkadaşı Mina Başaran uçak kazasında can verdi!

Aslıhan Doğan’ın, dün Arda Turan’a nikah masasında ‘evet’ dediği sırada, yakın arkadaşı Mina Başaran düşen jet uçağında can verdi. Mina Başaran ile yakın arkadaş olan Aslıhan Doğan’dan üzücü haber gizlendi. Doğan, kötü haberi nikahtan sonra öğrendi. Detaylar haberimizde…

Aslıhan Doğan ‘evet’ derken, yakın arkadaşı vefat etti

Başaran Holding’in yönetim kurulu başkanı ünlü iş adamı Hüseyin Başaran’ın kızı Mina Başaran,14 Nisan günü evlenecekti. Veda partisi için, yedi yakın arkadaşı ile birlikte Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitmişlerdi. Dönüş yolunda feci bir kaza yaşandı. Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Şarja OMSJ Havalimanı’ndan, İstanbul Atatürk Havalimanı’na gitmek için havalanan Başaran Holding’e ait TC – TRB kuyruk tescilli Canadair CL – 600 tipi özel jet, aniden düştü. İki kadın pilot, bir kadın hostes ve Mina Başaran’ın da aralarında olduğu sekiz kadın yolcu, uçağın düşmesi ile feci şekilde can verdi.

Acı haber Aslıhan Doğan’dan gizlendi

Mina Başaran’ın vefat haberi herkesi yasa boğarken, yakın arkadaşı Aslıhan Doğan’ı da derinden sarstı. Arda turan ile nikah kıydığı sırada uçağı düşen ve can veren Mina Başaran’ın vefat haberi, Aslıhan Doğan’dan gizlendi. Doğan, acı haberi nikah sonrası aldı.

Mina Başaran’dan Kadınlara Son Mesaj!

 

Bakanlıktan Mina Başaran kazası ile ilgili yapılan ilk açıklama

Mina Başaran ve uçaktaki diğer kişilerin vefatı ile sonuçlanan kazanın ardından Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’ndan yazılı açıklamada geldi. Açıklamada, “Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Şarja OMSJ Havalimanı’ndan, İstanbul Atatürk Havalimanı’na gitmek üzere havalanan Başaran Holding’e ait TC – TRB kuyruk tescilli Canadair CL – 600 tipi özel jetin, teknik ariza çağrısı yaptıktan kısa bir süre sonra yerel saatle 14.40, Türkiye saati ile 17.40 sularında İsfahan’ın 80 mil Güneybatısına düştüğü belirlenmiştir. İran Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve İran Arama Kurtarma Koordinasyon Merkezi yetkililerinden alınan telefon bilgisine göre; arama kurtarma ekiplerinin kaza yerine henüz ulaşamadıklarını, yerel halkın kaza mahalline ulaştığı, yerel halktan destek alındığı öğrenilmiştir. Bakanlığımız İran Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile irtibat halinde olup gelişmeleri yakından takip etmektedir. Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulu ile AFAD ekipleri, söz konusu kazaya ilişkin incelemelerde bulunmak üzere Genelkurmay Başkanlığı tarafından tahsis edilen bir uçakla kaza yerine gideceklerdir.” denildi. Kaza yerine gidildiğinde, 11 kişinin cansız bedeni ile karşılaşıldı.

Mina Başaran kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler